icon

Dostali ste už peniaze od štátu za očkovanie?

hejyou
12. júl 2021

Ahojte, presvedcili ste uz niekoho nech sa ide zaockovat,a dostali ste od statu aj peniaze zato? Citala som,ze to bude aj financne odmenene ak presvedcime na ockovanie danu osobu. Len neviem kde co zaregistrovat treba,kamosku som presvedcila ;) dakujeem

viktorka48
Odpoveď bola odstránená
mey8
12. júl 2021

@oneinamillion hippokratovu prisahu si asi neskladala, čo?? Pojem neznámy... Prosím prezraď mi tvoje meno- stačí aj do ss, aby som sa ti ako,, lekárke,, zďaleka vyhýbala. Vďaka🙏

viktorka48
Odpoveď bola odstránená
oneinamillion
12. júl 2021

@viktorka48 trochu sa ukľudni, skús to nebrať osobne. Ja neutocim na teba konkrétne. Vravím, že nie je fér, aby my sme vypľúvali duše pri záchrane ťažkého stavu, ktorý vôbec nemusel byť. Chápeš to?
Keď ta zrazí auto mimo priechodu pre chodcov.. nenesieš nejaký podiel viny na tom, čo sa stalo?
Toto je to isté, nechrániš sa vopred.
Ja úplne chapem, že človek môže mat z vakciny obavy, obzvlášť z novej. Ale tak …aj vírus je nový, nemôžme mat vakcínu odskúšanú 10 rokov.
Aj na toto máš lekára, aby ti to vysvetlil, prediskutovali ste, čoho sa obávaš.
Ale nie je riešenie to ignorovať, pchať hlavu do piesku a pľuť na všetkých, čo majú iný názor ako ty.

oneinamillion
12. júl 2021

@mey8 dúfam, že sa ti uľavilo. Ja nemám najmenšiu potrebu niekomu niečo dokazovať, mysli si čo chceš..

viktorka48
Odpoveď bola odstránená
mey8
12. júl 2021

@oneinamillion prečo by sa mi malo uľaviť? Skôr sa desím, že takých,,, lekárov'' podobných tebe je viac🤦‍♀️🤮🤮🤮👎🏻

viktorka48
Odpoveď bola odstránená
oneinamillion
12. júl 2021

@mey8 áno, takých, čo podporujeme ockovanie, je určite väčšina. Vrátane najväčších odborníkov, akých som mala tú česť spoznať.

viktorka48
Odpoveď bola odstránená
mey8
12. júl 2021

@oneinamillion a ja som si myslela, že lekári sú ty múdri... 😢🤦‍♀️ To čo si za,, kapacitu'',, lekárku'' keď ti nedochádza zmysel obyčajných viet?? 🤦‍♀️🤦‍♀️ Ja do teba a do,, odbornikov'' ktorých si ty mala,, česť' ' spoznať nerýpem preto aký máte postoj k očkovaniu....,,Rýpem'' tu do teba pre ten tvoj,, profesionálny'' postoj a už vopred vytýčený prístup k tvojim,, potencionálnym'' pacientom!!!! 👎🏻👎🏻👎🏻 Si to ujasni,, odborníčka, pani doktorka''🤦‍♀️👎🏻👎🏻👎🏻

viktorka48
Odpoveď bola odstránená
chrumka120
12. júl 2021

Mna skôr stve, že tieto primitívne výmysly sú z našich daní

viktorka48
Odpoveď bola odstránená
mey8
12. júl 2021

@viktorka48 vakcína spútnik je smrť, lebo sa za ňu neplatí dolármi😂😂😂 tak pozor na to👆🏻😂🤦‍♀️

oneinamillion
12. júl 2021

@viktorka48 skoda, mala som pocit, že máš rozumné niektoré argumenty, pokúšala som sa o diskusiu, bohužiaľ vidím, že som sa mýlila.. ďalej sa tu povzbudzujte s @mey8 bavte sa👍
TV nepozerám, neviem ti povedať, ktorí odborníci tam bývajú🤷‍♀️

janka2273
12. júl 2021

@oneinamillion žasnem,čo si tu popísala 🙏🤦🤦to si robíš srandu!! Pripomínaš mi tu online debatu Čekana, Klempu,Bražinovej atď,ako chceli neočkovaných vyvážať z republiky!! Už sa ukľudnite všetci láskavo 😤👎😡o akých dbornikoch vravíš?? Krčméry?? Od marca minulého roka mení v kuse názory a klame!Už vtedy tvrdil,že východné krajiny majú kopec vhodných liekov,len u nás ich nik neschváli! Sabaka a Bražinová sú snáď jediní +Jarčuška v médiách a iných tam nepustia! Títo v priamom prenose zavádzajú a zakaždým hovoria niečo iné!! Nenakazíte sa,nebudete prenašači,neskončite s ťažkým priebehom, nezomriete!!🤦 potom to zase dementujú! Nesúhlasím,že väčšina lekárov je za očkovanie, možno tvoji kamoši,no všetci,čo ja poznám sú proti! I detský lekári chvalabohu👍 nie je odo mňa sebecké,že sa nechcem dať zabiť vakcínou a nechcem dokaličiť svoje dieťa! Sebecké je od teba to odo mňa žiadať!! Verím,že podobných arogantných lekárov je menšina!😡👎

viktorka48
Odpoveď bola odstránená
mey8
12. júl 2021

@oneinamillion tak si nám OPÄŤ dokázala tú tvoju žalostnú empatiu a najmä svoju,, odbornosť''... Máš pocit, že si nás pobavila... 🤦‍♀️👎🏻 Skôr si mi znepríjemnila deň a totálne si ma znechutila🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️👎🏻 úroveň zdravotnej starostlivosti nie je taka príšerná a poľutovania hodná kvôli nedostatku financií, kvôli vláde, atď. Ale kvôli neempatickým neľudským a nepochopenia hodným,, odborníkom'' ako si ty... 🤦‍♀️👎🏻👎🏻

viktorka48
Odpoveď bola odstránená
janka2273
12. júl 2021

@viktorka48 ja sledujem už cca rok všetky ich vyjadrenia 🤦🤦😂😂😂teraz je spravený zostrih Krčméryho dristov,kde je pekne vidieť,ako si serie do úst 😡neviem,čo sa mu stalo! Mal odísť minulý rok ako plánoval,nemusel sa takto zhovaďovať🙄😤ja fakt neviem, či ho uplatili?? "Lieky máme, očkovať netreba,zmizne to samé,na deťoch a ženách sa vakcíny netestujú,delta je slabá s nízkou smrtnosťou,ľudia sa budú očkovať,až keď začnú umierať,očkovanie detí a tehotných je v pohode,následky očkovania na polulacii uvidíme až 5 rokov od Wuchanu a musíme sa s tym zmieriť" atď atď 🤦🤦😂

oneinamillion
12. júl 2021

@janka2273 žiadne, opakujem ŽIADNE očkovanie nefunguje tak, že sa chorobou 100% nenakazis. Takze mi prosím nevrav, že Sabaka alebo Brazinova tvrdili niečo iné.
O prenose u ockovanych sa úplne veľa nevie, az dáta z krajín, kde je zaockovana podstatná časť populácie ukázali, že sa významne spomaluje šírenie.
Zas však zamiešal karty delta variant, ktorý je ešte infekcnejsi, ako všetky predtým, a na nakazenie sa staci niekoľko sekúnd! trvajúci kontakt.
Takze nie je to take jednoduche hodnotiť, ked sa vírus neustále mení.
V každom prípade, v medicine sa vždy rozhoduje podľa pomeru benefit : riziko. A ten je, v tomto prípade, jednoznačne v prospech ockovania.
Ockovani majú jednoznačne menej hospitalizácii, menej pobytov na JIS, menej UPV a menej úmrtí na Covid v porovnani s neockovanymi.
Bez rizika nie je nič. Ani bežne používaný liek, ani operácia, ani ten bezpečnostný pas v aute.. Napriek tomu ho, snáď, používate😏

oneinamillion
12. júl 2021

Len tak na záver, aby nedošlo k omylu.. nepíšem sem preto, aby som konkrétne vás @mey8 @viktorka48 @janka2273 presvedčila. Ale nečítate to tu len vy, a keď čo len jednému človeku to pomoze trochu prehodnotiť svoj zarytý antivax postoj, považujem to za dobre investovaný čas. A nie, zaplatené za to nedostanem😉

viktorka48
Odpoveď bola odstránená
viktorka48
Odpoveď bola odstránená
mey8
12. júl 2021

@oneinamillion ja ti píšem naposledy,.... Ale naozaj si naivne myslíš, že ak si niekto prečíta túto diskusiu a tvoje vyjadrenia,, lekárky'' na pacientov a na tvoj spôsob liečby,, sám si za to môžeš tak neotravuj a neoberaj ma o čas s rodinou-tvoja smola'' tak tým niekoho presvedčíš ísť sa zaočkovať??? Pane Bože.. 🙏🙏🤦‍♀️ Nič na svete ma nepresvedčí a čím viac arogantných, nechutných neempatický ľudí ma do toho bude tlačiť a diktovať mi to príkazom!!! Tým viac budem bojovať, protestovať a biť sa za SVOJEEE!! zdravie!!

vamajka
12. júl 2021

@viktorka48 ved mas slobodnu volbu ked chces sa zaockujes ked nechces a je to potrebne sa otestujes bodka

viktorka48
Odpoveď bola odstránená
oneinamillion
12. júl 2021

@viktorka48 hej ja chapem, že to dobrovoľne “nasilu” ockovanie narobilo veľkú škodu v spoločnosti.. sama ťažko znášam akékoľvek nútenie a obmedzovanie😏 Ja nikoho nenútim, skôr sa snažím apelovať na zdravý rozum. Fakty hovoria jednoznačne. A samozrejme každý ťažký stav v nemocnici budeme zachraňovať, nik nevraví, že nie.. len si nevies predstaviť ako ťažko sa človeku oznamuje, že mu umreli obaja rodičia v jeden týždeň.. a pritom vediet, že sa to nemuselo stať. Len o to ide. O nič iné.

janka2273
12. júl 2021

@oneinamillion keby si pozerala TV,čo tvrdíš,že nepozeráš,tak by si videla,s akou istotou xy-krát Sabaka i Bražinová doslova zavádzali verejnosť 🙄 ja samozrejme viem,že žiadna vakcína nie je 100%. Som ale z minulosti dostatočný provaxer aby som vedela,že toto riskovať nebudem a "obdivujem" ľudí,že tam idú a podpisujú hlava- nehlava tie informované súhlasy a pritom nič o tých vakcinach ani len netušia 🤔🙄som z tých ľudí,čo sa roky suplementujú dečkom a mám dostatočnú pravidelne kontrolovanú hladinu v krvi,tak sa spolahnem na to a krabičku IVM v špajzi 😘 ja sledujem dáta z UK na stránkach rôznych lekárov atď a teda nezdá sa mi, že by pri Delte očkovaní až tak vyhrávali 🤔no nič, uvidíme na jeseň