Dostali ste už peniaze od štátu za očkovanie?
Ahojte, presvedcili ste uz niekoho nech sa ide zaockovat,a dostali ste od statu aj peniaze zato? Citala som,ze to bude aj financne odmenene ak presvedcime na ockovanie danu osobu. Len neviem kde co zaregistrovat treba,kamosku som presvedcila ;) dakujeem
@hiro preco si ludia myslia ze kazdy kto neveri jedinej prednasanej pravde cez media cita dezinfoweby alebo voli kotlebu a inych .... alebo je dezolat a neviem co vsetko. Nechapem. Pouziva niekto este intuiciu a vlastny rozum alebo je dovolene len info od inych? Co to je s ludmi toto kastovanie je uz fakt trapne
@viktorka48 pan napise ze vedlajsich ucinkov je menej ehmm. Pretoze o nikom denne nepocuva z tv ako to bolo pri viruse. Ja poznam niekolko ludi ktori maju dlhodobe problemy a dr im nevedia pomoct zial. Lebo moze nemusi to byt z vakciny. Blizky clovek mi umrel dva tyzdne po prvej davke a to stale ludom nestaci ako dovod preco sa ockovat nechcem. Tak uz ma to aj unavuje. Tvrdia ze nikto nikoho nenuti zatial. Ale sami ockovani sa spravaju ako fanatici a napisu alebo povedia ti ze nedaj sa ockovat je to tvoja vec ale za tym dodatok xy vyhrazok ze potom neplac nechod do nemocnice a pod...alebo stale ze preco sa nedas...uz ich zacinam mat plne zuby naozaj. Ako nejaka sekta choromyselnych ludi co nic ine nevedia riesit len kto sa da opichat a kto nie
Inak presne tak, mne sa tieto dezinfoweby úplne protivia, Kotleba a spol tiež, Krajnikova a podobne komediálne bytosti a keď si vážim svoje telo, nepijem, nefajčim, jem zdravo, nejem veľa masa pre dobro planéty :D ale fakt, aj teda pre svoje dobro a nechcem si dať vpichnúť vakcínu ktorá sa testuje a nikto nevie čo bude o pár rokov, lebo nemá ako, tak som za dezoláta.. :D
@viktorka48 nie donutila som ich lebo chcem aby este dlho dlho zili🙂
@chrumka120 100 bodov!
Keby mi dali na vyber že teraz ti vpichneme vakcínu alebo ta nakazime kovidom, poprosím ten kovid :D
@chrumka120 ja detto 👍
@viktorka48 vies co uz som presla vsetkymi stavmi asi od totalnej zlosti cez bezmocnost lutost smutok..uz som z toho len znechutena co ti poviem..dokonca jedna pani mi napisala ze si vymyslam. Co uz. Kazdy nech si vyberie tu svoju cestu ale nech nam uz preboha daju pokoj
@viktorka48 ja sa zaujimam len o svjich najblizsich ini ma nezaujimaju
@chrumka120 ach boze nevies co rozpravas a ako by si sa citila keby ti povedali musime vas dat do umeleho spanku a napojit na plucnu ventilaciu aj potom by si bola taka hrdinka nemyslim v duchu by si sa preklinala preco si sa radsej nedala zaockovat
@vamajka nemusíš sa báť, nikto ma na pľúcnu ventiláciu napájať nebude musieť a inak, teraz si sadni, lebo ta trocha vystrasim takto na večer........ sú aj iné a oveľa oveľa strašnejšie choroby ... 🙂
@viktorka48 Inak je potreba aj prehodnotiť,čo sú konšpiračné a dezinformačné weby a stránky🤔ja som si roky myslela,že Infovojna je totálny blud,až som si v novembri prvýkrát vypocula jednu z ich pravidelných denných relácii a bola som prekvapená. Chodia tam často výborní ľudia,ako napríklad Docent Drgonec, rôzni lekari,právnici atď. Veľa som sa tam dozvedela z práva i o vakcínach od rôznych vedcov a odborníkov,žiadne jedna pani povedala,ale pozývajú ľudí z oboru atď 🤔 sem tam je tam niekto,koho zrovna nemusím,ale tak ži a nechaj žiť 😘😏
@hejyou a to si odkazana na tych 30€ked studujes medicinu,ci skor zgrlava?
@chrumka120 nestraš ju takto z večera,veď iné choroby už nie sú 🤦😂🙏covid covid covid covid covid covid covid covid covid covid covid covid covid covid covid covid covid covid covid covid covid covid covid covid covid covid covid covid covid covid 🤦
@janka2273 áno, dnes tu veru bola téma čo si jedna kvôli kovidu nemoze nájsť frajera... čiže kovid môže za všetko
@chrumka120 prajem ti aby si mala pravdu no moja kamoska take stastie nemala a to nemala este ani 40. Inak zdrava
@vamajka no a keby si vedela čo sa stalo mojej sesternici z trinásteho kolena.. :/
@oneinamillion ja mam obavy sa očkovať. A vyslovene hrôzu z očkovania mojich detí. Z môjho okolia - moja mama po očkovaní následky ochrnutie, nemožnosť pohybu, stav nemenný 3 mesiace - predtým zdravá žena. Švagor mladý, zdravy chlap 3 mesiace po očkovaní infarkt, kolega môjho muža zápal srdcového svalu po očkovaní. Sused oproti v dome - ochrnutie pol tváre pi očkovaní, stav nezmenený 2 mesiace... No co si mam o tom myslieť? Hoaxy sú zrazu skutočnosť? Kto mi garantuje, ze mne sa nič nestane? Covid som prekonala a protilátky mam minimálne. Kolegyňa 2x očkovaná, bola na ptotilatkach a ma menšie hodnoty ako ja, takmer nulové.....tak o com sa tu bavíme? Co múdre mi napíšete? Omáčky ako ostatní lekári, že tie následky sú určite nie dôsledkom očkovania? To len taka náhoda, že...

@hiro a čo je to pivo bolehlav? Ja nepijem žiadny alkohol aby som nemala žiadne nežiadúce účinky tak nemám prehľad