icon

Doštípali ma ploštice?

terezka288
19. máj 2021

Prosim vas su to plostice?

Doštípali ma ploštice?Doštípali ma ploštice?Doštípali ma ploštice?
pribinak
19. máj 2021

Podla mna nie. Ale šla by som k doktorke

whatever1
19. máj 2021

@terezka288 Spavas so zahalenymi nohami? Ak ano tak to plostice asi nebudu lebo pod oblecenie nechodia.

aniko2
19. máj 2021

Ak ich nemáš v oblečení samozrejme. Ale toto nevyzerá na ploštice

terezka288
autor
19. máj 2021

@whatever1 ako kedy, ale ono sa mi to vyhadzuje aj cez den

klejkaez
19. máj 2021

@terezka288 babka mala podobne kusance, a znaky az take opuchnute myslela, ze plostice.. Ziadne nenasla. A nakoniec kamarátky pes York, mal blchy a dokusali ju, nasla aj na oblečení.... A tvorili sa aj cez den, islo ju poraziť
Nemali ste kontakt, alebo doma zvieratka?

terezka288
autor
19. máj 2021

@klejkaez praveze nemame ziadne zvieratka Hladam furt v postelach a tak zatial som nic nenasla( som alergicka na prah a roztoce myslite ze by to malo stym suvis?) Uz neviem ako si to vysvetlit

klejkaez
19. máj 2021

@terezka288 skuste si prezriet veci oblečenie doma poriadne. A popripade vyperte na 90°... Ani babka nema zvieratká. A stalo sa jej toto.. Pritom znama ma yorshirka po salonoch kupaneho, starostlivosti ma dost. Ale dostal od ineho psa.
No každopádne ked pisete alergie. Ta druha foto ma alergicku reakciu pri tych žilách..

meredithh
19. máj 2021

@terezka288 ta druha foto je jednoznacne alergicka, to moze byt hocico, aj jedlo, pokial sa to objavuje a mizne, nuz smer lekar - dermatolog

michalka4193
19. máj 2021

Zvieratká mat nemusíš blchy sú aj ľudské a dajú sa chytiť od niekoho kto ich ma v praci atď. Na nohy by som povedala ze 100pro blcha ale na to zapestie tam nesom si istá jedine ze to je rozkrabane ci? Môjmu malému sa také hračky ale iba také ako máš na zapesti robili počas dňa v noci sa stratili a doobedu zasa sa robili a inde nwm ci to bola alergia dostal sirup na alergie a prešlo

hama_ba
Autor odpoveď zmazal
lindous
19. máj 2021

Podľa poslednej fotky to môžu byť ploštice, oni zvyknú štípať presne takto, že niekoľko štípancov v rade za sebou ... tie prvé dve vyzerajú ako prudšia reakcia alebo veľmi rozškrábané ?? ja teda mávam aj z obyčajného komára, takéto rozpité obrovské štípance ... ale môže to byť aj niečo iné samozrejme ... nehľadaj len v posteli, ale vo všetkých škárach a štrbinách a skús v noci s baterkou.... živú plošticu ale nájsť nemusíš vôbec, ak nie sú už extrémne rozmnožené, skús pozerať ich výtrusy, malinké tmavé bodky, po ktorých keď prejdeš vlhkou vreckovkou zostane krvavá ...

terezka288
autor
Autor odpoveď zmazal