Doxyhexal a vplyv na akné
Beriem doxyhexal antibiotika. Pred tym som mala akne na hrudi a chrbte. Beriem ich uz mesiac a uplna parada. Krajsiu plet , hrud aj chrbat som nikdy nemala. Bojim sa, ze ked o par dni dokoncim liecbu, sa mi to vrati. Neide mi do hlavy, ze ako je mozne, ze antibiotikami mam taku cistu kozu od vyrazok... praveze som myslela, ze budem mat vedlajsie ucinky a praveze su dobre ucinky . Ako mat aj po tychto liekoch taku peknu plet aj kozu?
pozri staršie diskusie... nedávno som čítala tiež podobnú diskusiu na tento liek kde autorka písala že mala krásnu pleť keď brala tento liek
áno, o tomto účinku tetracyklínov sa vie
Dakujem...
Len sa bojim, ze ako to udrzat... som z toho na nervy lebo o chvilu prestanem tie tabletky brat a neviem ako toto "bakterialne" akne zlikvidovat... predpokladam, ze sa mi to zase vrati
Doxy sa pouziva aj na liecbu akne, takze je to v poriadku, ze zabera 🙂
Snad sa to zlikvidovalo, a akne sa nevrati. Zvyknu sa s tym pouzivat adapalene (Differin) a benzoyl peroxide (napr Effaclar), a aj potom na udrzanie.
Co si pouzivala na plet pred antibiotikami? Bola si u koznej?
Doxy sa pouziva aj na liecbu akne, takze je to v poriadku, ze zabera 🙂
Snad sa to zlikvidovalo, a akne sa nevrati. Zvyknu sa s tym pouzivat adapalene (Differin) a benzoyl peroxide (napr Effaclar), a aj potom na udrzanie.
Co si pouzivala na plet pred antibiotikami? Bola si u koznej?
@veselo_neveselo nic som nepouzivala... myslela som, ze to je z toho, ze sa potim..

Pravdepodobne je tvoje akne bakterialneho povodu, takze atb ti zaberaju aj na to. Nemas za co.