icon

Duolife doplnky - reálne skúsenosti

xsimonkax
8. feb 2022

Máte prosím niekto reálnu skúsenosť s tekutými výživovými doplnkami od Duolife? Rozmýšľam nad keratinom, keďže mam vlasy viac než zle... Nie je to najlacnejšie, preto ma zaujíma naozaj úprimná skúsenosť, ďakujem

anonym42
8. feb 2022

Ahoj 🙂 , určite do toho choď... výrobky sú kvalitné,takže odpovedajú aj cene. Mala som collagen a bol úžasný. Ak máš aj problém s vypadávaním vlasov a chceš ich posilniť,tak ti odporúčam keratín a collagén , užívať aspoň 3 mesiace . 🙂

elisella
10. feb 2022

@xsimonkax ja to užívam a som spokojná.uz mi vlasy menej vypadávajú a ďalšia fľaška je na ceste

lens
25. feb 2022

@xsimonkax Ahoj, ja tiez uz mam svoju zasobu kerstinu, mna presvecila forka pred a pocas uzivania od znamej, napisem ti spravu

napraforgo
25. máj 2022

@anonym42 Ahoj 🙂 Mozem sa opytat, kedy si videla nejake zmeny? Mne strasne padaju chumace vlasov a akurat dnes som si kupila produkty od Duo life. Hadam, mi pomozu...lebo uz som bezradna . Som 3 mesiace po prekonani covidu

lens
26. máj 2022

@napraforgo ja za mna mozem povedat, ze po par tyzdnoch uzivania sa zaclai objavovat, menej padali, a teraz som prestala uzivat asi mesiac... A musim s opat vratit k uzivaniu... Za mna super

anonym42
4. jún 2022

@napraforgo AHoj 🙂 ja som brala 3 mesiace aby som videla nejaký učinok.. vlasy sa mi spevnili a menej vypadavaju.. pritom aj športujem.. beriem aj omega 3,6 , ktoré je vraj tiez účinné na vlasy a plet ... a taktiez beriem aj železo 🙂

mbta
13. aug 2022

@napraforgo ahoj,chcem sa spytat,pomohli tie duo life produkty na vlasy?uvazujem o kupe..ja skor na zlepsenie kvality,su suche,krevite,troska mi pomohla farba,ale bez amoniaku ...po kovide v decembri mi vypadala viac ako polovica vlasov,pomohol mi alpicort od koznej,a sampon,teraz len dorastaju,ale pomaly

gogce
8. dec 2022

@xsimonkax dobrý vecer Aktívne sa venujem uz rok odporúčaním a v mojom tíme mam členku ktora si kupila 4m kúru tekutým keratinom vysledky boli badateľne po 2m ale vsetko je individualne - druhej maminke zacali uz po 1m rast baby vlasky
Ak sa Vám produkty zdaju drahe viem ako mozte nakupovat v zlavach az do 41% a ak si chcete privyrobit či kariérne rast aj takato moznost tu je Vyska prijmu je neobmedzená a samozrejme úmerná vasej praci