Duolife - skúsenosti
Ahojte maminky. Je tu niekto kto má skúsenosti s produktami od Duolife?? A odkiaľ ich objednávate?
@zanetakovacsova dobry den, to je uz rok stara info ci sa mylim? Alebo ste znova zacali brat duo vyrobky? 🙂 nechapem
@aurora33 tak si gratulujte. Vzdy je to o systeme 5S základom je pestrá strava - idealne z vlastnej zahrady, pohyb, nastavenie mysle, Detox a suplement
U mňa 10rokov liečené zápaly mocovych ciest klasickou medicínou neuspeli, skor zničili silne ATB imunitu a bolesti bedrového klbu, ktoré mali byt vyriesene operáciou (nasledne min 1r rekonvalescenciou) sa ustálili kvalitnym výživenim bedrového puzdra a to vdaka kvalitnym suplementom Prostik a Collagen
Na zaver : pokial dokazete ziskat s potravin vsetky potrebne vitaminy pre kvalitne fungovanie vasho tela, nepotrebujete suplementy
Ja potrebujem, tak si vyberam tie najkvalitnejšie čo do obalu aj obsahu. A u mňa su to doplnky My Blood, vyssie menovane a CBD Intensse a Vital
Zelam vam nech vam zdravie vydrzi čo najdlhsie bez doplnkov výživy ✊🏻

Aktuálne info...zo začiatku je to celkom fajn ale už po nejakej dobe užívania sú z toho dosť ťažkosti a nepociťovala som ich len ja...ale aj moje okolie...na začiatku super ale časom nula bodov....