icon

Duolife - skúsenosti

zanetakovacsova
27. okt 2021

Ahojte maminky. Je tu niekto kto má skúsenosti s produktami od Duolife?? A odkiaľ ich objednávate?

Strana
z4
zanetakovacsova
autor
28. aug 2023

Aktuálne info...zo začiatku je to celkom fajn ale už po nejakej dobe užívania sú z toho dosť ťažkosti a nepociťovala som ich len ja...ale aj moje okolie...na začiatku super ale časom nula bodov....

milo77
29. aug 2023

@zanetakovacsova dobry den, to je uz rok stara info ci sa mylim? Alebo ste znova zacali brat duo vyrobky? 🙂 nechapem

aurora33
29. aug 2023

@andreag83 neuzivam žiadny Duolife, neverim takýmto sra*kam. Normalne len od mala pijem veľa vody, staručkej sa zdravo, športujem a mám úžasne vysledky krvi 😄 pane boze čím to len bude?
Asi tým že stačí len zdravý rozum a trošku vytrvalosti a sebazaprenia?

gogce
29. aug 2023

@aurora33 tak si gratulujte. Vzdy je to o systeme 5S základom je pestrá strava - idealne z vlastnej zahrady, pohyb, nastavenie mysle, Detox a suplement
U mňa 10rokov liečené zápaly mocovych ciest klasickou medicínou neuspeli, skor zničili silne ATB imunitu a bolesti bedrového klbu, ktoré mali byt vyriesene operáciou (nasledne min 1r rekonvalescenciou) sa ustálili kvalitnym výživenim bedrového puzdra a to vdaka kvalitnym suplementom Prostik a Collagen
Na zaver : pokial dokazete ziskat s potravin vsetky potrebne vitaminy pre kvalitne fungovanie vasho tela, nepotrebujete suplementy
Ja potrebujem, tak si vyberam tie najkvalitnejšie čo do obalu aj obsahu. A u mňa su to doplnky My Blood, vyssie menovane a CBD Intensse a Vital
Zelam vam nech vam zdravie vydrzi čo najdlhsie bez doplnkov výživy ✊🏻

Strana
z4