Ahojky, viem, že tu už podobná tema je, ale v kombinácii z nejakým iným liekom... ja beriem len Duphaston. Ja neviem, či mi to zaberá na úpravu ms, lebo si moje teľo robí čo chce.
pridajte sa 😀
@lilik15 ahoj no veru nic znova az po limite nieco vyliezlo 😒
a teplota stupla http://www.fertilityfriend.com/home/deni
@denda29 pekne ti to stúplo, treba počkať,,ako vraví lilik hgc môže stúpať úplne pomaly 🙂 teplotka nech sa drží,
@katarina104 ahojky moja..tak ja takto.. http://www.fertilityfriend.com/home/35dcec hm??co myslis???
http://www.fertilityfriend.com/home/353109 chooo, stale cakam...☹ a duophik nakonec nasazuji az po ovu..
@annavi no stále sa to drží hore, hlien sa nemení? 🙂
@strihalka ovu môžeš mať aj neskôr počkala by som 😉
@katarina104 davam ji cas do 21DC 🙂
@strihalka môžeš ju mať oveľa neskôr, aj 26DC mala som baby čo ju tak mali aj neskôr, treba to odsledovať 😉 ak nepríde sliznica sama pôjde preč ak klesne estrogén 😉 hlavne si sleduj hlien ten si znač, ten pomôže a veľmi
Ahojte, ak mozem.. beriem duphaston kedze mavam nepravidelny cyklus..poslednu menstruaciu som mala 14.jula.. teda zajtra by som mala zacat brat duphaston.. lenze uz treti den opat krvacam a doktor ma dovolenku tri tyzdne...
teraz neviem ci ho mam zacat brat ci nie..
dakujem za odpovede..
@katarina104 hlenik zatim stale rovnaky, pvu mavam 21DC -25DC estrogen nejak dodavam telu, nebo si ho produkuje sam?
@strihalka ak sa hlien nemení, znamená to že folik nedozrieva ešte,,treba čakať, kým sa bude meniť a potom aj styk obdeň, teraz nemusíte 😉 v tvojom prípade estrogén nie, ak mám hore prolaktín ,, papaj to befoli, magne ,,a na hlien a štítku ľanový olej,, 🙂
@katarina104 piju grepuikovy dzus, to je zle?
@strihalka aj ten je dobrý,ten hlien skôr riedi ak je hustý, ale hlien sa tvorí v kryptách krčka maternice,na uzdravenie buniek sú dobré esenciálne mastné kyseliny,, 😉
@katarina104 a jeste otazka, myslis, ze nemuzu zkusit aspon jeden cyklus s fytosojou?ze i ten jeden cyklus by mi mohl uskodit?
@strihalka soju nie, ak máš hore prolaktín,estrogénu budeš mať veľa lebo prolaktín zvyšuje estrogén, a znižuje progesterón 😉
@chanae to môže byť z poklesu estrogénu,,môže to byť predovulkové alebo ovulkové krvácanie,ak je tam prítomný hlien, tak určite ide o to 😉 ,,ak meriaš teplotu tak po 3 dňoch ak je teplota o 0,2°C vyššia ako priemer 6 predovulko. teplôt, tak môžeš dať dufík,,ale ak nemeriaš, tak daj ako ti doky kázal 😉
aha.....takze proto beru ten duphaston, aby se mi lepe tvorila ta sliznice:?a ten prolaktin?sakris, mam pocit, ze tomu vubec neorzumim a uz tak moc bych hctela byt uzdarnheo konce adrzet uzlicek
@strihalka duphaston je na skyprenie sliznice, na rast je estrogén..progesterón ti ovu nevyvolá,musia sa upraviť všetky hormóny, aj ten prolaktín, aj štítka jedno s druhým a budeš aj tehu, chce to čas 😉
@katarina104 nemeriam uz kedze na to nie je cas.. a doktor mi povedal brat od zajtra. tak skusim a uvidim..
dakujem za radu 🙂
@strihalka pozri čo všetko môže mať na svedomí štítka
- ako ukazovatel, ze stítna zlaza nie je v poriadku a nepracuje dobre nie su len odchýlky v hormonoch SZ zistených z krvi. Moze by TSH aj hormony T4 a T3 v poriadku, ale pokial telo produkuje protilatky proti SZ, tak je problem aj vo fcii SZ, hoci TSH je v poriadku. U nas sa zial beru protilatky zvacsa az vtedy, ked zistia zle hodnoty TSH pripadne T4. Cize, ak je TSH v poriadku, neznamena to, ze SZ funguje spravne- Ale co je najdolezitejsie : ked sa vyskytuju problemy ako dlhé a silné krvácanie počas MS, krátka luteálna fáza - uvádza sa, že ideálna je 13-15, pokial je 12 a menej povazuje sa za krátku, dalej anovulacne cykly z dovodu PCOS alebo toho, ze je nizka hladina LH, vysoky prolaktin... = v 99% ide o ochorenie stitnej zlazy a je potrebne si ju dat vysetrit....aj s protilatkami. Za vsetky tieto problemy moze stitka, nakolko riadi cely hormonalny system a ovplyvnuje hladiny vsetkych hormonov v tele.
Tak, ak mate niektore tieto problemy, treba hladat problem v štítke a neriešiť len np. vysoky prolaktin alebo nizke LH, lebo vsetko so vsetkym suvisi....
@chanae 😉
@katarina104 dekuji, lae tem zlratkam vubec nerozumim SZ, TSH, T4 t3, PCOS,
@strihalka sú to všetko hormóny ktoré musia byť ok, vôbec tomu nemusíš rozumieť 😉 ale jednú vec ti vysvetlím, ak je nízke LH nebude ovu, aj ak je všetko ok, lebo LH spúšťa ovulku 😉 tak ja už musím ísť pekný večer pa 😉
@katarina104 moja hlien je biely..ale uz hustejsi... 😕 takze si myslim ze ovulka uz prebehla...mam aj prsia ako balony...tak to je po ovulke dnes... 😕
Ahojky nevie mi niekto poradit som po umelom oplodneni podarilo sa som v 10tt beriem duphaston 2 rano 2 obed Velmi by som ho uz chcela vysadit co sa stane ked ho prestanem brat? lekar tvrdi ze az do 16tt ho musim brat Dakujem
@anov do 16 týždňa by si ho mala brať, možno by stačilo 2x denne 😉
@denda29 ahojky mojkA TAK AKO TESTIK ??