Ahojky, viem, že tu už podobná tema je, ale v kombinácii z nejakým iným liekom... ja beriem len Duphaston. Ja neviem, či mi to zaberá na úpravu ms, lebo si moje teľo robí čo chce.
pridajte sa 😀
Ahojte .Ja som duphastoin vybrala 6maja .a doteraz som sa nerozkrvacalav.Naposledy 23.3...?? možno to uz bude vekom ...hm
Ahojte baby chcem sa spýtať užívam už 7 deň duphaston ale. Skoro každý deň má boli podbrusko také tlaky dosť silné, nemáte niektorá skúsenosť? Je to nejaký vedľajší účinok alebo?
Mne ho dali ako 16 rocnej pribrala som 20 kil za pol roka
Potom som to zmenila za antikoncepciu cyklus pravidelny a vaha tiez v pohode
@saxana000 No vidíš, mladá baba, menšie sklony k priberaniu... a mne doktorka nechcela veriť, že z neho sa mi spustilo priberanie nejako neuveriteľne rýchlo... A to mám omnoho viac rokov, som vo veku, kedy sa telo "rozširuje" aj bez neho, ale ja som to zbadala ihneď po jeho nasadení a pritom rovnaká strava, rovnaký pohyb ako pred tým, len mi nesedelo to, že z ničoho nič naraz tak veľa kíl naviac...
Ahojte baby...potrebujem info ohladom duphastonu...pred rokmi som ho brala,ale teraz je dovod iny a to krvacanie mimo cyklu ...mate skusenoati s tymto?
potrebujem mensiu radu oddialila som si ms s duphaston lebo sme slisa na dovolenku no vcera som ho uz vysadila asi do kolkych dni mi prde ms? Dakujem vam pekne za odpovede
@julka31111 mne vzdy prisiel na 4den
@mentolka12 dakujem 😉
@julka31111 Mne došiel väčšinou cca na druhý deň nebratia tabliet. Čiže ak som poslednú tabletu vzala v nedeľu, tak v utorok som dostala ms. Ale už sa mi stalo aj to, keď som si ním takto oddalovala ms, že ms došiel aj keď som ho užívala (čiže asi na 16 DPO, inak mi chodil na 14 DPO).
@miriam439 ja som v sobotu vecer mala poslednu tabletku a zatial nic tak som zvedava dufam ze som stymi tabletkami daco nepobabrala prdele
@miriam439 mohol by uz dojst lebo v sobotu ideme na svadbu 😱
@julka31111 Neboj, nepobabrala, počkaj, klesne ti progesteron a dôjde ms. Však je to na udržanie tehotenstva, tak škodiť nemôže, max ti oddiali ms, budúci mesiac by malo byť, ako predtým. Už som si ho viackrát dávala po ovulke dlhšie ako je predpísané, že na 10 dní, bo sa snažíme o bábo... a nič zlé sa nedialo
@miriam439 super dakujem pekne
@miriam439 este jedna vec ktora by ma zaujimala nahodou duphaston nevie nejako ovplivnit pozitivny tehu test? Ja len sa pytam lebo som si robila a vyslo
@julka31111 nie neovplyvni😉
@julka31111 No možno ovplyvnil 😊
Ale v tom zmysle, že dopomohol k tehotenstvu a teda aj k dvom čiaročkám na teste.
Baby mozem mat slabsiu ms?...brala som ho prvy klasicky cyklus..predtym na zastaveniekrvacania.potom som vysadila cakala ms a teraz 15-25 doslams ale slabsia...a dosla na 4den po dobrati
@miriam439 uvidime zajtra spravim s ranneho mocu test ak nic tak skusim zavolat lekarke dakujem baby
Dobrý chcela by som sa spýtať na jednu vec Lekar mi predpisal Duphaston , kazal mi, ze ho mam uzivat 16-25 tak od menzes posledný deň to znamená? alebo od menstruacie 16 deň rátať....Prepáčte mi...A ďakujem za odpoveď vám
mouse14 2 tablety denne od 11. do 25. dňa cyklu