icon

Dusenie z refluxu

7. máj 2025

Prosím akutne baby, nič som ešte nejedla dneska. Večer som užila prášok flector ktorý mi bol predpísaný koli strašnej bolesti krížov. V noci 2x guajacuran a inak som pila len čistú vodu v noci a ráno som si urobila nechtikovu čaj lebo stále cítim takú hrču v krku id žalúdka akoby… miestami má chytá panika lebo som sama s dieťatkom doma , ležím koli bolesti s do toho sa bojim že sa udusim z tej hrče. Mám pocit že ešte aj ten čaj mi vadi že som vypila na to… stále má to núti prehltat sliny a a keď sa snažím nasilu akoby to vygrgnut nejde , až má chveje 😔 môže byt že mi niečo ten flector spôsobil ? Mna už napada či si nemám sanitku volať miestami a či to vôbec stihnú prísť 😔 och

autor
7. máj 2025

Od noci to cítim , lebo som od 2spat nemohla koli bolesti

zabka79
7. máj 2025

Palenie zahy, daj si sodu bicarbonu, /gaviscon a do pol hodiny to prejde/ aj flector aj guajacuran reflux podporuje,

kacena4
7. máj 2025

je to kyselina ktora ti ide do krku, nestresuj prosim ta neumieras, ziadna sanitka... ked budes pravidelne jest bude lepsie, flektor sa nema jest na lacno, nelez v posteli rovno podloz si vankus popr. zavolaj obvodakovi (tomu kto ti dal lieky) nech ti predpise nolpazu na reflux (kyselinu) - inak kupis to aj bez predpisu

autor
7. máj 2025
@kacena4

je to kyselina ktora ti ide do krku, nestresuj prosim ta neumieras, ziadna sanitka... ked budes pravidelne jest bude lepsie, flektor sa nema jest na lacno, nelez v posteli rovno podloz si vankus popr. zavolaj obvodakovi (tomu kto ti dal lieky) nech ti predpise nolpazu na reflux (kyselinu) - inak kupis to aj bez predpisu

@kacena4 akurát že ja žiadnu kyselinu nepociťujem 🤔
Len to skoby škrtenie a niečo v krku , pripadne jedlo mi nejde prehltat … dneska som za cely deň len polievku zjedla