Dvojnásobná dávka Escitalopramu
Uživam escitalopram 20 mg rano a 20 mg na obed.Ale dnes som omylom vzala na obed 2.tabl.Citim.sa dobre,ale mam obavy,ci neskor mi nebude zle.Volala som lekarke,no nezdvihala telefon.Stalo sa to niekomu z vas?
@anonym_autor nestresuj, nic ti nebude
@anonym_autor Prosim ta ako ho zvladas? Mas nejake vedlajsie ucinky? Ja ho mam nasadit, ale mam velky respekt a obavy. Dakujem vopred za informaciu.
@anonym_autor Prosim ta ako ho zvladas? Mas nejake vedlajsie ucinky? Ja ho mam nasadit, ale mam velky respekt a obavy. Dakujem vopred za informaciu.
@anonym_eb51b4 v pohode to zvladam,beriem ho dlhodobo,lekarka mi ho predpisala na panicku uzkost,je mi omnoho lepšie,tiez som mala strach pred prvym uzitím,ucinok resp.zlepsenie som pocitila cca.po 3.týždnoch,prvé týzdne som spolu s escitalopramom uzivala 1,5 mg lexaurin.
@anonym_eb51b4 este k tym vedlajsim ucinkom,prve mesiace mi dosť hucalo v hlave,alebo ušiach,inak nic zvlastne.
@anonym_eb51b4 v pohode to zvladam,beriem ho dlhodobo,lekarka mi ho predpisala na panicku uzkost,je mi omnoho lepšie,tiez som mala strach pred prvym uzitím,ucinok resp.zlepsenie som pocitila cca.po 3.týždnoch,prvé týzdne som spolu s escitalopramom uzivala 1,5 mg lexaurin.
@anonym_autor Ja mam Neurol. Ale nemam odvahu 😀
@anonym_eb51b4 este k tym vedlajsim ucinkom,prve mesiace mi dosť hucalo v hlave,alebo ušiach,inak nic zvlastne.
@anonym_autor absolútne nič ti nehrozí. Nie raz som si dala dvojnásobok lieku ( keď som mala fakt takže stavy) a všetko bolo v poriadku. Dôležité je aby si to nerobila príliš často, raz za čas sa naozaj nič nestane
@anonym_autor to ti dobre nasadila....aj ja som tak brala. Prvy mesiac uzivania som denne brala normabel. Podobne ako lexaurin +-. Ten mesiac mi bolo super, vobec ziadne neziaduce priznaky.

@anonym_autor z jednej takej dávky sa ti nič nestane