icon

Dýchacie problémy- čo mám robiť?

maria123a
17. mar 2020

Pekný večer všetkým, mam 21 rokov a minulý týždeň v pondelok som Bola na jeden deň v rakúsku pracovne, a už asi 4 dní sa mi ťažko dýcha, stav sa nezhorsuje ani ne zlepšuje mam pocit ze je to také isté.. Včera som volala obvodnej doktorke a povedala je samozrejme aj o cestovateľskej anamneze a o svojom ťažkom dýchaní x pravda je, že som alergik a astmatik.. Ale bojím sa koronavirusu taktiež to, že mám nejaký zápal priedusiek a nemám to ako riešiť, doktorka mi len povedala, že mám sledovať svoj stav a ci nemám horúčku, no tu našťastie nemám, ale aj tak by som chcela svoj problém riešiť nedýcha sa mi najlepšie.... Ale keby tam doktorke nabehne určite by s TM nebola šťastná, takže neviem co robiť 😔

janickadr
17. mar 2020

Lieky na astmu si davas? Mozno staci zvysit davku a pridat Mg...

lenqua_12325
17. mar 2020

Aj dcerka je astmatik, tiez mam strach. Ja som mala teraz s mladsim zapal priedusiek napríklad. Tiez bol problém s dýchaním.. Skus volať infolinku len nechod do nemocnice 🙏

veronikaszabova
18. mar 2020

@maria123a zvys si davky antihistaminik a pocet vstrekov spreju. Zacina vsetko rast, moze to byt tym. Ak nemas horucku, nestresuj. Korona to nebude.
Inak uz v tvojej minulej teme sme ti radili to iste, naco dalsia o tom istom??

miriam11
Odpoveď bola odstránená
simsalabim
18. mar 2020

Stres podla mna..-nam sa clen rodiny vratil z Rakuska minuly tyzden a tiez ma sem-tam chytaju taketo stavy. Aj ja som alergicka, sezona je uz v plnom prude, tak aj to prispieva. Pokial ta nedusi kasel a nemas teplotu, neriesila by som to, iba ak liekmi na astmu.