Ekzém na krku
Dobry den prosim nema tu niekto overene nieco na eksem? Mam na krku uz velmi dlho a nezabera mi nic vyzera to hrozne stále si to musim vselijako maskovat. Dakujem
@miusska225 dufam, ze ti ta pani ponukne nejaku predrazenu pyramidovu sracku. Ked si svoje obrovske "tajomstvo" chce nechat pre seba.
Bola si u koznej lekarky? Ak ti nezaberie tyzdenna liečba kremom s kortikoidmi ( nemusis sa toho desit, nieje to taky strasiak ako sa pise). Tak skus Skin Cap krem. Mne zabral velmi rychlo. A nepouzivaj ziadne parfumovane telove hydratacne kremy, najlepsie Biodermu, Avene alebo Adermu. Parfem len na oblecenie, na krk uz urcite nie. Drzim palce 🙂
@misar421 produkty MLM su tu zakazane, tak neponukaj koniny.
@miusska225 ahoj. Musis zistit, ci to nemas z nejakeho jedla napr... avivaz...prasok...
Mne pomaha belogent - mam atopicky kontaktny ekzem na dlaniach.
Ano mala som kortikoidy a nic nezaberá.
@veronikaszabova precte ale ani neviete co ponuka a idete hned hovrit ze koniny ? beloget som mala vobec nepomohol uz velmi dlho to mam nic nepomaha
@miusska225 ano tvrdim to - ekzem nie je "sucha" pokozka, atď. Treba to riesit s dermatologom, dobrym koznym lekarom. Nie skusat katalogove masticky, ktore viacej uskodia ako pomozu.
Ekzematickou som od narodenia. Musis najst pricinu.
Robili ti aj kozne testy na kovy?
@miusska225 ja mám doma dcéru s atopickym ekzemom. Alergická na VŠETKY kozmetické prípravky. Nemôžem prať so žiadnym prachom a vôbec nie avivazou, aj umývať len čistou vodou. Krémy som skúšala už všetky od výmyslu sveta, drahé ako krava a vieš čo jedine nám zaberá ? Absolútne lacná modra indulona 🙈 hold, aspoň ušetrím 😂 Aj ty musíš prísť na to z čoho si vyhadzana a čo spúšťa tvoju alergiu. Ale môžeš skúsiť aj indulonu, vždy približne po týždni ňou ekzém preliečime 👌 držím palce je to boj na dlhu trať 💪

@miusska225 Pracujem s produktami ktoré mi pomohli vyriešiť môj problém s ekzémom vid foto. V prípade záujmu kľudne napíš.