icon

Ekzém na rukách

dankolia
26. júl 2023

Žienky prosím máte niečo overené na ekzém? Skúsila som aj biodermu no nezdá sa mi že by nieako pomohla.Už neviem čo mám nato vyskúšať.Ked to začne svrbiet idem sa zblázniť.🤯

Ekzém na rukách
kacena4
26. júl 2023

kozny to videl? vyzera to zapalene, syn mava podobne suche miesta a ked sa zapalia dostane atb mast a kortikoidy

marianarem
26. júl 2023

@dankolia Preliecit kortikoidmi 10-14 dni, najlepsie aj s ATB, napr. Belogent. Potom na udrziavanie je v mojom pripade vyborny krem Laroche Posay Lipikar Baume AP+M. Ja mam ekzem cely zivot a toto je u mna jediny krem, co pomaha. Okrem toho este nizkohistaminova dieta, ta by ti podla mna pomohla, lenze je dost obmedzujuca.

gabika0825
27. júl 2023

@dankolia nenosiš náhodou hodinky so silikónovým alebo umelým remienkom? Alebo aj naramok ak je to nejaká lacná bizuteria tak sa môže stať toto, ja som to mala z tých hodiniek. Vymenila som remienky za iný materiál a už dobre.

gabika0825
27. júl 2023

Ešte má napadlo či si na zápästie nestriekaš parfem.

helsinka
27. júl 2023

Kúp si v lekárni krém Skin Cap. Celý život sa trápim s ekzemom, toto mi pomohlo. A to som vyskúšala fakt všetko. Kortikoidy pomôžu na chvíľu a všetky tie biodermy a pod mi nikdy ani len nezlepsili stav. Samozrejme treba hľadať príčinu ale Skin Cap mi pomohol keď som to už vzdavala.

dankolia
autor
27. júl 2023

@gabika0825 nie nie ani parfem ani hodinky mam to i na prstoch.🫣

lienka142142
16. jan 2025

@gabika0825 dobrý večer, mne to očividne robí silikónový náramok , prosím za aký ste vymenili? Ja nič normálne neviem nájsť