Ekzém z emulzie pri práci s CNC stroji
Nikdy v zivote som nemal nič podobné ako som nezačal pracovať na CNC v jednej firme v Holandsku,za 4 dni mi vyžrala emulzia zo stroja ruky, že nechápem, popraskané všetky záhyby na prstoch, vypadá to ako ekzem, dneska idem tu k doktorovi stým, pracoval som predtým na CNC kade tade pár rokov a nikde nič, uvidím čo mi povie doktorka dnes,ale myslím si že treba zmeniť iba robotu
@sissy27 ty si este asi nikdy nebola pri cnc stroji ze co je to za pracu, inak by si taku blbost nikdy nevypustila do sveta. pri tychto strojoch sa pouzivaju pomocky ako obuv, monterky a bunda. pri tomto sa ziadne varianty rukavic pouzivat nedaju, okamzite ich mas mokre aj prerezane.
@rozo88 moze to byt druhom emulzie alebo je v stroji nejaky zostarnuty sajrajt, ktory toto sposobuje
@lauruska_sumienka neuveris, robila som s tym niekolko rokov 😅 a chalani bezne pri manipulacii s coolantom, olejmi, lubrikantmi, servise atd pouzivali rukavice.

@rozo88 nemusis menit robotu, staci pouzivat OOPP tak ako kazdy normalny clovek.