icon

Elicea a zvýšenie tlaku

jessi06
23. máj 2025

Ahojte mal niekto po užití elicei zvýšeny tlak?? Beriem aj lieky na tlak. Vo vedľajšich účinkoch nebolo písané nič také ďakujem.

zobaka
23. máj 2025

Elicea tlak znizujez len pekne ber dalej, vela krat si tu uz pisala

jessi06
autor
23. máj 2025
@zobaka

Elicea tlak znizujez len pekne ber dalej, vela krat si tu uz pisala

@zobaka v poriadku ďakujem

zobaka
23. máj 2025

musis vydrzat, jej pozitivne plne ucinky sa prejavia po 4 mesiacoch uzivania

terezkaarthuramax
23. máj 2025

JA ju znasam dobre.

jessi06
autor
24. máj 2025
@zobaka

musis vydrzat, jej pozitivne plne ucinky sa prejavia po 4 mesiacoch uzivania

@zobaka no po 5 tích dňoch stav ako nafetovana, únava slabosť, otras hnus

jessi06
autor
24. máj 2025
@terezkaarthuramax

JA ju znasam dobre.

@terezkaarthuramax každý sme iný

terezkaarthuramax
24. máj 2025
@jessi06

@terezkaarthuramax každý sme iný

@jessi06 ale ked som zacala brat lieky tiez mi bolo všelijako ani mi nešlo sa učiť do školy.. a tiez som bola akoby nafetovana a tak takze to chapem.aj

ja už lieky beriem roky na psychiku. Treba len vydrzat. Drzim ti palce .

zobaka
24. máj 2025
@jessi06

@zobaka no po 5 tích dňoch stav ako nafetovana, únava slabosť, otras hnus

@jessi06 ved 5 dni je najhorsich, ja neviem prepanajana si nastuduj nieco o zaciatkoch brania ad, stav sa vzdy zhorsi a su neziaduce, ktore do mesiaca prejdu, uz si 100 x skusala a prestala, lebo nevies vydrzat

jessi06
autor
24. máj 2025
@zobaka

@jessi06 ved 5 dni je najhorsich, ja neviem prepanajana si nastuduj nieco o zaciatkoch brania ad, stav sa vzdy zhorsi a su neziaduce, ktore do mesiaca prejdu, uz si 100 x skusala a prestala, lebo nevies vydrzat

@zobaka nie nedá sa to vydržať , mam male babo nedá sa fungovať keď som mimo z liekov.

jessi06
autor
24. máj 2025
@terezkaarthuramax

@jessi06 ale ked som zacala brat lieky tiez mi bolo všelijako ani mi nešlo sa učiť do školy.. a tiez som bola akoby nafetovana a tak takze to chapem.aj

ja už lieky beriem roky na psychiku. Treba len vydrzat. Drzim ti palce .

@terezkaarthuramax ďakujem si milá no tie stavy sú na nevydrzanie

zobaka
24. máj 2025
@jessi06

@zobaka nie nedá sa to vydržať , mam male babo nedá sa fungovať keď som mimo z liekov.

@jessi06 da sa to vydrzat, bud to vzdas a nikdy ti nebude dobre, lebo tu pises v pravidelnych intervaloch, ked nasadzujes a vysadzujes, alebo vydrzis 2-3 tyzdne a ulavi sa ti na cely zivot, je nas tu kopec, ktorým bolo zle a vydrzali sme to

jessi06
autor
24. máj 2025
@zobaka

@jessi06 da sa to vydrzat, bud to vzdas a nikdy ti nebude dobre, lebo tu pises v pravidelnych intervaloch, ked nasadzujes a vysadzujes, alebo vydrzis 2-3 tyzdne a ulavi sa ti na cely zivot, je nas tu kopec, ktorým bolo zle a vydrzali sme to

@zobaka rozumiem co píšeš, no ja už sa bojím skúšať lieky, aj v minulosti som mala problém s liekom a skončila som len na frontine aj keď je návykový, som si toho plné vedomá. Pomohol mi len on . Možno mi antidepresíva nesedia.

jessi06
autor
24. máj 2025
@zobaka

@zobaka každý sme iný, nemôžem byť mimo, a len spať mam dve deti

zobaka
24. máj 2025
@jessi06

@zobaka rozumiem co píšeš, no ja už sa bojím skúšať lieky, aj v minulosti som mala problém s liekom a skončila som len na frontine aj keď je návykový, som si toho plné vedomá. Pomohol mi len on . Možno mi antidepresíva nesedia.

@jessi06 sedia len treba vydrzat, zaciatok liecby nie je prechadzka ruzovou zahradou, je to na tebe ci xy vzdas, alebo najdes v sebe silu tie prve tyzdne vydrzat, uz rob ako chces