icon

Elicea neurol a účinky tohto lieku

sikea
13. okt 2012

ahojte mate niekto skusenosti alebo uzivate momentalne AD eliceu plus s neurolom ak hej rada by som o tom s niekym pokecala

sandra2308
14. nov 2012

Ahoj sikea,tiez by som si s niekym o tomto pokecala,takisto ako ty uzivam AD eliciu asi tak 2.mesiac,zaciatky boli tazke,ale konecne dosla ulava a mozem povedat,ze je to ovela lepsie.A co ty,ake mas s tym skusenosti?

sikea
autor
2. feb 2013

@sandra2308 ahoj moja viem ze uzivas to co ja a biem ze ti je teraz momentalne zase zle ak mas neurol tak si daj mna dnes nejako divno picha medzi prsiami neviem co to moze byt

sandra2308
2. feb 2013

@sikea ked to by som musela brat neurol kazdy den,lebo je mi divne stale,ale kupila som si persen,celkom mam s nim dobre skusenosti a nieje navykovy.To pichanie moze byt aj z chrbtice,neboj nebude to nic hrozne.Ja zase pocitujem taky divny tlak na hrudi,akoby mi na nej niekto sedel.Ale vsetko asi bude nasa blba psychika ☹ A este mas problem s prehltanim?

sikea
autor
2. feb 2013

@sandra2308 to ano mas pravdu a mozes brat persen s eliceou znesmie sa to spolocne?a ano moze to byt od chrbta mam ho totiz dost nanic....chudatko moje ....asi hej bude to nasa blba psychika a ano ale nie stale sa mi tazko prehlta bojim sa ci to nieje nieco horsie

sandra2308
2. feb 2013

@sikea neboj sa,nebude to nic zle.Skus cim skor navstivit lekara a budes kludna.Ja si skor myslim,ci to nebude stitna zlaza,vraj pri nej sa tazko a bolestivo prehlta a s tym ma problem vela zien.Persen je zlozenie byliniek,takze kludne mozes a z tych bylinkovych je vazne persen najlepsi,vyskusaj.A skus trochu pocvicit na chrbat,alebo si dopraj masaz.Sikea,ty chodis do prace,ci si doma?Lebo ja som doma a myslim,ze praca by mojej psychike dost pomohla

sikea
autor
2. feb 2013

@sandra2308 vsak hadam nie mne ked brala obvodna minuli rok krv tak ze stitnu zlazu nemam ale tento mesiac idem krcnej tak jej to poviem ja ma dost skarede mandle a asi aj uuliny zdurene....persen som kedysi uzivala ale malo a nieje slaby ten persen ? a nie nepracujem doma som a mas pravdu ked som chodila do prace psychicke problemi som nemala