icon

Elicea - tras a nevoľnosť

824775
27. jún 2025

Zdravím!uživam 9 dni eliceu a cítim zle po nich,trás tela,chvenie už ich nechcem brat.Poradte mi prosím čí mozem hneď od zajtra ich nebrat?alebo postupne vyssdiť Dakujem

Strana
z2
824775
autor
29. jún 2025
@billy_jean

@824775 je to individualne, niekto nema vobec, niekoho iba boli hlava, niekto to ma silnejsie. Spravidla ak nenastupi ucinok do 8 tyzdnov a stale je cloveku zle, liek sa vymiena. Inak lekari odporucaju vyckat na nastup ucinku.

@billy_jean len nechcem aby mi v Tatrach bolo zle keď pôjdeme že radšej teras prrstat brat a skúsiť znovu keď sa vrátime

billy_jean
30. jún 2025
@824775

@billy_jean len nechcem aby mi v Tatrach bolo zle keď pôjdeme že radšej teras prrstat brat a skúsiť znovu keď sa vrátime

@824775 to nema zmysel takto uzivat. Budes zase na zaciatku, Bud to vydrz alebo to vysad uplne a ked sa vratite z Tatier, zacnes ine lieky. Treba ti vobec AD?

dananov
30. jún 2025

Skús si to dať s jedlom, pre mňa to bolo dosť ťažké na žalúdok a keď som mala na začiatku aj antibiotika naraz tak som sa dogrcala. Predpokladam, že začínaš najskôr s nižšou dávkou a potom ideš na vyššiu tak skús mať dlhšie nižšiu. Kontaktuj ale svoju psychiatričku ona ti povie čo a ako. Ja ju beriem už dva roky a je to fajn, jediný problém mám keď si zabudnem dať napr 2 dni za sebou a mam abstinenčné

824775
autor
30. jún 2025
@dananov

Skús si to dať s jedlom, pre mňa to bolo dosť ťažké na žalúdok a keď som mala na začiatku aj antibiotika naraz tak som sa dogrcala. Predpokladam, že začínaš najskôr s nižšou dávkou a potom ideš na vyššiu tak skús mať dlhšie nižšiu. Kontaktuj ale svoju psychiatričku ona ti povie čo a ako. Ja ju beriem už dva roky a je to fajn, jediný problém mám keď si zabudnem dať napr 2 dni za sebou a mam abstinenčné

@dananov dnes som zobrala 13 deň a je mi ešte horšie psychicky stav sa zhoršil,zajtra si dam polovicu a už nebudem brat dúfam že mi nebude zle beriem ešte krátko

reela
30. jún 2025
@824775

@dananov dnes som zobrala 13 deň a je mi ešte horšie psychicky stav sa zhoršil,zajtra si dam polovicu a už nebudem brat dúfam že mi nebude zle beriem ešte krátko

@824775 na co sa pytas rady, ked si aj tak ides svoje a nezavolas ani doktorke

silvia7762
2. júl 2025
@824775

@silvia7762 ešte som zobrala aj včera a dnes eliceu a cítim sa ešte horšie už tomu bude 11 dni ,môžem ešte stále to prestať brat a koniec

@824775 zavolaj svojej doktorke

Strana
z2