icon

Enzýmy na zlepšenie trávenia a chuť do jedla

17. apr 2024

Ahojte. Dlhsie sa trapim ako by stiahnutym zaludkom vela som schudla a nejak sa neviem rozjest, co si dam je mi tazko aj z vyvaru. Premyslala som nad enzymami alebo tak, lebo niekedy uz sa nenajem zo strachu, ze mi bude zle. 🙈

marcellka32
17. apr 2024

No musíš ísť na gastro vyšetrenie...

autor
17. apr 2024

@marcellka32 bola som, vsetko OK ale 2023 ale brali len helikobaktera ine vysledky nepovedali... ani nemaju zapisane 🤷‍♀️

luciaruz
17. apr 2024

Choď na gastro ale nie k štátnemu doktorovi ale zaplať si súkromného! Ja som celý život bojovala s nafukovaním brucha do obludných rozmerov. Štátni doktori mi opakovane nikdy nič nezistili. Až v 30tke som sa nasrala a išla na súkromnú kliniku. Tam mi spravili milión kadejakých testov. A zistili mi intoleranciu na laktózu, prosím pekne 100 percentnú!! A ešte aj histamín. Dvom mojim kamoškam sa stalo presne toto isté, ze až súkromná klinika zistila problémy. Štátni doktori v gastre stoja za prt bohuzial. Keby som bola sama...ale nas je viac. Oni neurobia všetky potrebme testy.
Ešte ti odporúčam aj alergologiu, nech urobia testy na potravinové alergény. Tam mi vyšli vajcia.

autor
17. apr 2024

@luciaruz to vazne? sila... u alergologicky som bola, brala krv a ze nic 🤷‍♀️