Enzýmy silnejšie ako Wobenzym
Su take? Dakujem
Osobne pochybujem, kadeco som skusala, ale mne prave Wobenzym pomohol pri zavaznych problemoch so zapalom. Ake problemy mas ty? Mas toto vyskusane, ked hladas este nieco silnejsie? Kludne ak chces mozeme si IP popisat 🙂
@gastanka32 mne tiez wobenzym pomohol pri oakovanej mykoze no naposledy uz nic😐
@diaszoky ako dlho ho uzivas? Pravidelne uzivanie enzymov a k tomu cipky od gyn a to ti nezabralo? Ci ako si to liecila? 🙂
@gastanka32 pocas toho ako som preventivne brala wobenzym som dostala mykozu
uzivala si tie enzymy pravidelne? V akych davkach? Tiez mam s tym skusenost, ale teda problemy sa mi nevratili, zrejme nieco nie je v pohode, este moze byt aj problem v uzivani, uzivas ho nalacno?
@martinellacka no snazila som sa nehovorim niekedy som zabudla a brala ho ako prislo áe aj leed tak to tak bolo a zabral!
@diaszoky to, ze zabudnes sem tam to sa stane. Ale teda mne vysledky priniesol pri dlhodobom uzivani a teda nalacno je potrebne ho brat. Ked uz problemy mas, tak by som isla ku gyn aby ti predpisala nejake cipky, ktore si budes vkladat a uzivala by som aj enzymy dalej a uvidis. Podla mna sa z toho dostanes skoro. Viem ze to nie su prijemne problemy :/
@martinellacka wobenzym si ty brala ako dlho mne odporucali 2 mesiace
@diaszoky beriem ho stale, uz je to zopar rokov, co si ho denne davam, ale teda uz len najnizsie davky, lebo beriem ho ako prevenciu. Aby som mala imunitu v pohode. Lebo teda ja som nemala len problemy s mykozou ale aj ine, cize preto som sa rozhodla, ze ho nevysadim.
@martinellacka aha no nad tym ze by som ho mala brat v kuse som neuvazovala
@diaszoky ved ani nemusis akoze pri mykoze co viem, tak sa odporuca preliecenie a potom nasledne ho vysadit po nejakom case. Ale teda u mna aj zapaly mocoveho mechura boli ako na dennom poriadku a teda pre mna bolo podstatne aby som si imunitu dala do poriadku a pomohlo. Zalezi na tebe 🙂
@martinellacka najma pri zapaloch uz aj antibiotikami treba zakrocit, nie je to jednoduche ked problemy pridu, ale radsej sa liecit ako to vzdat.
Ahojte, ak ma niekto zaujem, mam na predaj Wobenzym N od vyrobcu Garden of Life, 400 kapsul. Pripravok je vhodny proti zapalom, opuchom, porucham imunity, podporuje aj prirodzene zdravie klbov a sliach. Wobenzym N obsahuje unikatnu zmes prirodnych enzymov. Vhodny aj pre veganov. Neobsahuje lepok ani mliecne produkty. Z balenia je spotrebovanych cca 9 tabliet.
mne pomahaju digezyme od sunday natural, mala som problem hnacky a zapcha, a vkuse ma bolelo brucho

Určite áno, tie prírodné. Napíšte mi ss rada poradím.