Epilácia elektrickou ihlou

bielalabud
3. jan 2017

Ahojte zeny mate niektora skusenosti s touto formou epilacie? Viem ze dnes existuje na trhu mnoho inych foriem ako laser alebo IPL. Ja mam ale na tvari dost svetle napriek tomu viditelne chlpky na ktore vraj laser nezabera. Elektricka ihla je dost zastaraly sposob a robi sa velmi malo. Ale chcela by som to vyskusat.
Dakujem za vase rady a skusenosti

lilke
7. jan 2017

Chodila som mozno pred 13 rokmi, tiez na tvari. Potrebovala som viac osetreni, ale casom som sa zbavila chlpkov. Niekolko rokov som mala uplne pokoj. Po dvoch tehotenstvach chlpky opat narastli. Na toto som bola aj upozornena lekarkou, hned na vstupnej konzultacii sa ma pytala, ci neplanujem v blizkej buducnosti tehotenstvo, lebo hormonalna nerovnovaha podpori opatovny rast chlpkov. Kolegyna, teraz uz dochodkyna, chodila pred x rokmi, vypalovali jej nizkorastuce vlasy na krku, zbavila sa ich uplne.

bielalabud
autor
7. jan 2017

@lilke a mozewm sa ta spytat kolko tych osetreni asi bolo v akych intervaloch a kde si osetrenie podstupila?

lilke
8. jan 2017

Ja osobne som chodila cca. rok, spočiatku v 2-tyzdnovych intervaloch, lebo som mala vela hrubych chlpkov, a lekarka vypalovala vzdy iba cast, navyse dorastali (i ked stale slabsie, niektore nenarastli hned po 1.zakroku). postupne sa intervaly predlzovali, poslednykrat som bola hadam po 3 mesiacoch. Sama som si volila intenzitu zakrokov, ked bolo viac chlpkov, objednala som sa. Lekárka je uz na dochodku, sama teraz hladam niekoho s dobrymi referenciami. Ak mas tip, napis. 🙂

roamers
8. jan 2017

Ahoj, jediny sposob ktory zabera. Mam urobene nohy, podpazusie, bikiny. Mala som robene cca 2 kola (predtym som sa nikdy neholila, takze chlpky boli slabe, hned v puberte). Mam pokoj cely zivot (mam 40), vobec sa nemusim holit. Jedno kolo, napr. noha travla 2 hodiny, normalne cca to trva cca jedno kolo 4 hodiny. Vyhoda elektrolyzy je, ze ani pri hormonalnych zmenach chlpky uz viac nenarastu, ako sa to kludne stane pri laesry.

bielalabud
autor
8. jan 2017

@lilke neviem odkial si ale ja somvidela ze to robia v ustave lekarskej kozmetiky a v chirmede v Bratislave..stoji tam vsak 5minut 15 eur co mi pride docela dost.nevie. kolko chlpkov sa za ten cas da odstranit. Ja ich sice nemam vela ale mam taky pocit ze su silnejsie na brade par a nad perou. Maju dobre referencie. Ale mozno by som bola radsej aj za nejaku lekarku co to robi v ambulancii pretoze toto su velke ustavy tak jasne ze ceny maju vyssie. A co sa tyka ceny kolko to vtedy stalo? Aj ked viem ze to uz bolo davno. Momentalne sa od ihly upusta vsade same lasery ajked nechapem preco. Na vsetky zahranicnych strankach som nasla ze to je jediny trvaly sposob odsttranenia.. Vsetko ostatne je len redukcia. A inak nezostali ti nejake pigmentove skvrny alebo jazvicky?


@roamers dakuje za odpoved. No ja mam dost hormonalnu nerovnovahu a pre to sa bojim aby to neboli vyhodene peniaze ale zatial vsetci hovoria ze ihla je ovela ucinnejsia ako laser. A kde si si to davala spravit?

roamers
8. jan 2017

@ bielalabud v Bratislave Korektivna dermatologia ak mas zaujem poslem ti kontakt do spravy.

bielalabud
autor
8. jan 2017

@roamers ano to by si mohla dakujem

lilke
10. jan 2017

@bielalabud Chodila som do ULK v BA na laser, vtedy mal byt top na Sk. pre mna vyhodene peniaze, nacas preredlo, vratilo sa (podpazusie). Na ihle som raz bola v ULK, kedze moja lekarka vtedy dlhsie nemohla, a vstupne vysetrenie som uz absolvovala kvoli laseru (vtedy bol toto este navyse vydavok, aby som vobec mohla chodit, netusim, ci aj teraz). aj vtedy to bolo v ULK drahsie, ale nadabila som navyse na nie velmi zrucnu silu, tak som sa uz nevratila.
Co sa tyka casu, prvykrat som tam stravila zo polhodinu, neskor sa to postupne skracovalo az na 10min. Tiez som platila kazdych zacatych 5 min. Sumu si nevybavim vobec. Ale bola podstatne nizsia oproti ULK.
@roamers pri hormonalnych zmenach sa chlpky vratia, mne narastli po tehotenstvach. ale je to urcite lepsie ako po laseri.

roamers
10. jan 2017

@ilke ano, pri leasere sa ti vratia, pri ihle sa ti nema co, lebo je znicene to puzro, kde vlas rastie. Teda ak to vie niekto robit a tych je malo. ULK... no poznam, nesla by som tam

biolady
10. jan 2017

@bielalabud ahoj, ak to chces vyskusat, mam tu ihlu doma. Mozem ti to darovat. Je to nepouzivane. Mama si to kupila este veeelmi davno za strazne peniaze, co boli este ceskoslovenske koruny sa mi zda. :D a zabudla na to. Vtedy to bol hit. Novinka. Teraz uz to nechce.

veronikavojvodova
10. jan 2017

@roamers vrati sa aj pri ihle....

bielalabud
autor
12. jan 2017

No s

bielalabud
autor
12. jan 2017

No sama by som si na to asi netrufla..
Veronika

bielalabud
autor
12. jan 2017

Veronika mas skusenostti?

alexandra1805
15. jan 2017

@biolady ak by som velmi krasne mohla poprosit tu ihlu vyskusat .. Mam ten isty problem mam na tvari hrozne chlpky skoro vsade .tak by mi to velmi pomohlp dakujem .

biolady
15. jan 2017

@alexandra1805 už neskoro, písala mi jedna baba a už som jej to zabalila.

alexandra1805
15. jan 2017

@biolady ok vdaka

bielalabud
autor
16. jan 2017

@veronikavojvodova mas skusenosti?

brrrrrciatko
20. feb 2017

@roamers dobry den, prosim vas ci by ste aj mne poslali kontakt. Dakujem

jakomini
4. mar 2017

Metódu odstránenia chĺpkou som podstúpila metódou IPL niekoľko krát, podľa odporúčania pracovníčky v medic. centre a chĺpky sa objavili znova. To nehovorím o finančnej stránke. Taktiež formu odstránenia voskom, ta je tiež len dočasná. Stretla som kamarátku, ktorá mala s chĺpkami nad hornou perou dosť viditeľný problém a bola na odstránení elektrickou ihlou v ULK Bratislave. Bola spokojná a odporučila mi zákrok. Zákrok treba však opakovať. Treba si vybrať zariadenie, ktoré má dobré ref. a tento zákrok vykonáva. Prelúskala som internet, ale všetko je len dočasné. Sľubujú všetci... Už som s nimi aj konzultovala a pre mňa je to jedinné riešenie, dúfam - trvalé.. Každý nech si zváži a sám sa rozhodne.

alexandra1805
4. mar 2017

@jakomini takze ste sa rozhodla tou elektrickou ihlou ,? Ak sa mozem opytat kde vas trapia chlpky ?

katkabridova
29. jún 2017

@bielalabud ahoj aj ja chodim na tu ihlu.a vies co pomaha.aj dnes som bola.akurat mi ostali male jazvicky.inak Ti odporucam

narine
26. apr 2018

@katkabridova chodili ste do ULK?

monicca34
31. okt 2018

@roamers ahoj prosim posles mi kontakt na dermatologiu kde si bola na odstraneni? Dakujem ti

monicca34
31. okt 2018

@roamers
@bielalabud prosim i ja by som chcela dakujem

zuzkabluzka123
15. dec 2018

ja som absolvovala obe metody - ihlu i laser, obe v ULK. napriek tomu, ze som blondina s bledou pokozkou, absolvovala som tam asi pat sedeni a skutocne dodnes mi nerastu ziadne chlpky pod pazusim ani v bikini zone - a to ani po gravidite. ihla podla mna velmi zalezi od toho, ci ju personal vie spravne pouzit. do ULK som chodila takej starsej sestricke (na meno si uz zial nespomeniem), ktora mi bradu na cas vykynozila, ale po desiatich rokoch ju mam uplne rovnaku. chirmed som vyskusala kvoli obociu - jedno je pekne a na tom druhom mi zostali take drobne priehlbinky ako po kiahniach. da sa to zakryt make-upom, ale inak to nie je velmi esteticke. tiez rozmyslam vratit sa na bradu, ale najprv skusim zohnat recenzie od realnych pacientiek.

zuzkabluzka123
15. dec 2018

pre objasnenie - chlpky pod pazuchou a v bikini zone mi zmizli po laseri.

roamers
15. dec 2018

Ahojte, ak by ste mali niekto zaujem, idem sa ucit robit epilacie elektrickou ihlou a keby chcel byt niekto mojim pokusnym kralikom, budem to robit zdarma. Potrebujem niekoho na nohy. Sedenia cca 1-2 hodiny 1-2x do tyzdna, a v popoludnajsich chodinach streda a piatok cca od 14 do 16. Ak mate niekto zaujem, poslite mi prosim spravu. Na nohy treba pocitat cca 2-4 kola. To jedno kolko je cca 5-10 hodin, podla chlpkov a podla toho, ci ste sa v minulosti a aj ako holili. Bude sa to robit v ambulacii v Ruzinove. prosim len v pripade, ze mate o to vazny zaujem a sedi Vam miesto i cas. Dakujem.

lynnet
7. aug 2019

@roamers je tá ponuka na el.ihlu ešte aktuálna? ďakujem

roamers
7. aug 2019

@lynnet ahoj, nie, uz som sa naučila 🙂