Existuje nejaký liek na energiu?

8. aug 2021

Mame pol rocnu dcerku. Asi som otrasna mama, ale ja som uz ako mechom buchnuta. Som uplne bez energie, ruky ma bolia co malu stale na rukach nosim, aby sa ukludnila. Nase dievcatko lubim. Ale potrebujem nieco co by mi silu dodalo. Ani 2 kavy denne mi uz nepomahaju. Mala ma v noci aj 4-5 krat budi, takze pol roka som uz nevyspata. Cez den sa jej musim stale venovat, zuby jej rastu, vela place. Obcas jej pomoze nieco na bolest na zuby. Ale vela sa hneva. Manzel chodi do prace, pomoze aj hodinu denne sa malej venuje, ale to je malo... Som uz vycerpana. Ak existuje nie

autor
8. aug 2021

Ak existuje nejaky liek v lekarni na energiu volnopredajny prosim napiste mi nazov. Rady, ze mam malu dat tam a tam, tomu a tomu mi prosim nepiste.

dijka123
8. aug 2021

skus cebion

alana1
8. aug 2021

nasad si magnezium a zacni spat, ked mala spi...jedine spanok ti doda naozaj silu psychicku aj fyzicku...

1177
8. aug 2021

Vitamin B12

deti95060810
8. aug 2021

na posilnenie organizmu je NUTRIDRINK
predpisuje lekár...v lekárni kúpiš za cc 3 e/ks
dávaj si magnezium, začni spať a oddychovať, lebo si na najlepšej ceste k psychiatrovi....😉 Tiež som mala problémy s deťmi.

martinka13
8. aug 2021

Magnézium a banány

brita7777
8. aug 2021

Mozes byt anemicka, ak si stratila vela krvi a mavas napr. silny menzes, mozes si kupit zelezo s vitaminom c maju to spolu ok 7 eur, mam to vyskusane, nesposobuje crevne problemy, plus magnezium 500mg minimalne denne, tiez by som zasla k obvodnej na krvny rozbor / krvny obraz, hladinu hemoglobinu atd.

dankanka
8. aug 2021

Hlavne si povedz te je to docasne. Ak vydrzi v kociku a mas niekoho kto by ju raz za den pokocikoval, tak tak urob. Ty si vtedy lahni. Zatiahni rolety a dopraj si spanok. A ako radia vyssie, rozbor krvi, magnezium mozes aj bez neho. Ak kojis, su aj vitaminy pre kojacie mamicky.

petkasaurus
8. aug 2021

Koenzym q10, mne pomaha

deadlylucy
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
somtunovaa
8. aug 2021

Žiadne podporné latky ti nepomôžu dlhodobo, je to len chvíľkové nabudenie. Ako baby radia musíš sa vyspať, využi každú chvíľu na oddych. Vykasli sa na poriadok, uvar rýchle jedlo a oddychuj pretože raz ta ten deficit dobehne. (vlastna skúsenosť)

macekovam
10. aug 2021

mne pomaha železo

martaturi
10. aug 2021

Možno by nebolo zlé zájsť si spraviť krvné testy či naozaj nechýba železo alebo niečo iné.. 😉 Tiež si dopĺňam železo, pretože inak ma to skolí.
Akurát predvčerom objednala multivitamin energy od Dr. Max tak uvidím či pomôže 🙂 ale vyskúšaný ho nemám.
Držím palce 🍀😊