Existuje tabletka na zvýšenie melanínu v koži?
Ahojte, existuje nejaka tabletka na zvysenie melaninu v kozi? Teda aby som bola tmavsia?
Coooo?????
Wtf? Natri sa samoopalovakom
Betakaroten existuje aj v tabletach, ten niektoré pouzivaju pre lepšie opálenie, len koza je potom trocha do oranžová
Tabletka nie. Sprej do nosa melatonan. Vedľajší účinok je strata váhy
Napríklad injekčne podávané peptidy, to predpokladám ale nechceš.
Kúp si betakarotén a keď si svetlá slnku sa vyhýbaj ešte viac. A používaj 50tku. Rakovina kože nieje sranda
Načo??
Melanotan v spreji, alebo injekcne ..
@mamamasama je to bezpecne?
@jankabenji injekcie by som nechcela. Je ten sprej bezpecny? Nikdo ho nevidim, ze by predavali na sk
@klip0 nie som taka svetla. Mam tmave vlasy a hnede oci. Ked som bola mladsia, tak ma chytilo hned do hneda, uzivala som aj doplnky na podporu hnednutia, ale teraz ho nevidim, vsade iba betakaroten. Teraz po tehotenstve som akasi beldsia (cca 2 roky ma slnko nevidelo v plavkach), na slnku teraz som len po 16:00... Kebyze idem skor, tak sa najprv spalim, co nechcem, a az potom by som zacala mat farbu do hneda.
Nepýtala si sa,či je to bezpečné. Sú to peptidy. Na Slovensku sa to asi voľné nepredáva. V iných krajinách áno. Myslím, že aj v Česku a Poľsku. Používajú to modelky a športovci.
@marcellka32 zvykla som cez zimu, ale rada sa opalujem... Iba od stvrtej
@mamamasama https://www.drmax.cz/zeptejte-se-lekarnika/mela...
Ja by som ho neuzivala.
Na Sk to nieje zatiaľ povolené..plusy sú rýchle opálenie,chudnutie aj keď nie u každého a mínusy, že je to chémia a znamienka sa urobia aj tam,kde si dovtedy nemala.
Ahoj.. ano existuje spray do nosa mam odskusane,ziadne vedlajsie účinky..ja som maximalne spokojná..to opalenie na slnku alebo v solariu je úplne iné..nehrozí žiadne spálenie..pokožku mam v vcelku krásne hnedú až čokoládovu🍫👌🌞
Ahoj.. ano existuje spray do nosa mam odskusane,ziadne vedlajsie účinky..ja som maximalne spokojná..to opalenie na slnku alebo v solariu je úplne iné..nehrozí žiadne spálenie..pokožku mam v vcelku krásne hnedú až čokoládovu🍫👌🌞
@cindypegy dobrý deň viete mi prosím poslať nejaký link kde kupujete sprej do nosa na opálenie. Veľmi pekne ďakujem

Ale, ktora aj funguje...