Extrasystoly a arytmia
Prosím vás má tu niekto podobný problém ako ja ? Dosť často má trápia Extrasystoly cítim ako mi preskakuje srdce a niekedy mám aj vysoký tep ,, minulý rok som mal holter kde bola tachykardia zachytená dostal som lieky Betaloc a po 2 kontrolných holteroch bolo všetko poriadku ešte mi urobili echo kde bolo všetko poriadku ,, dosť mi to ničí psychiku neviem si dať stym radi,, chcem sa opýtať čo si dávate na tie arytmie a čo vám dosť pomáha
Ľudia aj niekomu povedali preco sa to deje
Ja užívam aj betablokator a rit pomáha
@ivan2116 to presne ako u mňa....ekg 2x, holter na 24hodin a potom ešte ECHO u fantastického kardiológa. Nič hrozné mi vraj nehrozí. Ale ked som toto všetko absolvovala tak mi to ani nerobilo. Doma? Mam to furt cele dni aj v noci ked sa preberiem.... proste stále! V rodine mame výborného internistu a ten mi povedal, že aby som to prestala riešiť lebo že ja to mam len 2% (neviem podľa čoho sa to určuje ale mne to na to merani aj tak skoro vôbec nerobilo🙄) a že nemam ani hľadať príčinu pretože sa vôbec nevie z čoho to vzniká co to spôsobuje a vie že to vie aj same zmiznúť. No poviem vám ja to mam uz 3rok a nelepší sa to. Niekedy su lepsie dni ze to ani nepostrehnem a niekedy stres ze by som asi mala ist opat obehat lekarov. 🙄
Zameral by som sa aj na hrudnu chrbticu. Já mám bloknutu a cítim tiež občas tie extrasystoli. Niekedy vôbec niekedy 2x za deň ale väčšinou je to pri väčšom strese. Pokiaľ je však do toho zapojena chrbtica môže dráždiť sympatikus a parasympatikus. Tým pádom môže byť vyžši tep a extrasystoli.
Ja sa s, tým trápim tiež roky možno aj 2
15rokov neviem si stále nato zvyknúť keď je toho veľa sa idem z toho zblázniť presne sú dni keď lepšie sú dni keď celý deň ich mam aj tisíce za deň zle spím z toho potom je to vždy ešte viac beriem aj draslík aj magnézium na betablokator holter som mal 3x zachytené boli aj komorové aj predsieňove teraz som mal týždeň ako tak pokoj a zas začali je to otrasne ešte ma čaká echo ❤️🔥je to hodne na psychiku

@majamat 2000 ??? Ja pociťujem tak hodinu denne...a ako to vnímaš ako nepravdivý pulz,že ti srdce vynecháva alebo chaoticky bije...