icon

Extrasystoly a fibrilácia predsiení

Včera o 11:36

Ahojte priatelia po 100 rokov mi prišli extrasystoly vo veľkom množstve neviem prečo, ale bolo to veľmi nepríjemne trvalo to asi 5 minút urobil som si EKG na hodinkách a napísalo fibrilaciu predsieni myslite že to vyzerá ako fibrilacia? Pociťoval som len silne kopance od extrasystol.? Ďakujem za rady

Extrasystoly a fibrilácia predsiení
mullerova46
Včera o 12:58

Píšem ss

anonym_394bd2
Včera o 12:58

@anonym_autor nie nemozes hodnotit stav podla toho ako ti to vyhodnotia akesi hodinky
Vies ako sa robi ekg u lekara? Naozaj mas pocit, ze hodinky na zapasti sa s tym daju porovnavat?
Radsej si daj magnezium a chod si urobit ekg k lekarovi
Boze ludia , uz vam z tych technologii preskakuje

mullerova46
Včera o 12:59
@mullerova46

Píšem ss

Nepíšem nemám komu. Napíšte mi správu vy

autor
Včera o 13:13
@anonym_394bd2

@anonym_autor nie nemozes hodnotit stav podla toho ako ti to vyhodnotia akesi hodinky
Vies ako sa robi ekg u lekara? Naozaj mas pocit, ze hodinky na zapasti sa s tym daju porovnavat?
Radsej si daj magnezium a chod si urobit ekg k lekarovi
Boze ludia , uz vam z tych technologii preskakuje

@anonym_394bd2 áno určite tomu neverim ale napríklad extrasystoly to vie pekne zachytiť bol som u doktora preistotu krvi EKG vsetko v poriadku nechápem dodnes z čoho u mna vznikajú tieto záchvaty extrasystol povedala doktorka že si nemyslí že to je srdcom

sisamisaaa
Včera o 13:49
@anonym_autor

@anonym_394bd2 áno určite tomu neverim ale napríklad extrasystoly to vie pekne zachytiť bol som u doktora preistotu krvi EKG vsetko v poriadku nechápem dodnes z čoho u mna vznikajú tieto záchvaty extrasystol povedala doktorka že si nemyslí že to je srdcom

@anonym_autor mne fibriláciu zachytil jedine pás, hodinky nikdy. Extrasystoly mi nezachytili ani hodinky ani pás a tie mám podľa holtera niekoľko za deň. Rozdiel je že v strese ich cítim, inak nie.

autor
Včera o 14:14
@sisamisaaa

@anonym_autor mne fibriláciu zachytil jedine pás, hodinky nikdy. Extrasystoly mi nezachytili ani hodinky ani pás a tie mám podľa holtera niekoľko za deň. Rozdiel je že v strese ich cítim, inak nie.

@sisamisaaa ja ich začnem mat tieto záchvaty každý druhý úder aj tri krát keď má hlavne nafukuje alebo mám veľa kyseliny ale nechápem čo to má s tým spoločne ale tak veľa extrasystol naraz je hrozne

anonym_394bd2
Včera o 14:17
@anonym_autor

@anonym_autor psychika, chod si ries svoje problemy a utrapenu dusu na psychoterapiu alebo rovno za psychiatrom pre AD
A ked mas gastro potiaze chod ku gastroenterologovi a drz dietu a daj si vylucit alergie a intolerancie
A nie ekg zo zapastie na nejakych garminoch alebo apple watch ti nenahradia vysetrenie ci holter
Extrasystoly su absolutne bezne u vsetkych ludi

sisamisaaa
Včera o 14:45
@anonym_autor

@sisamisaaa ja ich začnem mat tieto záchvaty každý druhý úder aj tri krát keď má hlavne nafukuje alebo mám veľa kyseliny ale nechápem čo to má s tým spoločne ale tak veľa extrasystol naraz je hrozne

@anonym_autor plný žalúdok zatlačí na bránicu a tá sa dotkne srdca a to preskočí. Normálna biológia.
Plyny s tým súvisia tiež nejako.
Srdce máš v absolútnom poriadku.
Vyzerá to strašidelne ale iba preto že tvoj mozog tomu začal pripisovať hodnotu, to je celé. Keby to prestaneš riešiť, za mesiac si ani nevšimneš že ich máš

anonym_e5e5a5
Včera o 18:30

@anonym_autor mamke hodinky zakazdym zachytili fibrilaciu, Co sa nasledne potvrdilo aj na ekg. Ale zaznam mas velmi nekvalitny, z toho tazko sudit, na zaklade prveho riadku by som mozno aj povedala ze to bolo aj fibrilacia, ale len na zaklade nepravidelnosti. Treba na to normalne ekg, nie len z hodiniek

autor
Včera o 21:40
@anonym_e5e5a5

@anonym_autor mamke hodinky zakazdym zachytili fibrilaciu, Co sa nasledne potvrdilo aj na ekg. Ale zaznam mas velmi nekvalitny, z toho tazko sudit, na zaklade prveho riadku by som mozno aj povedala ze to bolo aj fibrilacia, ale len na zaklade nepravidelnosti. Treba na to normalne ekg, nie len z hodiniek

@anonym_e5e5a5 cítil som komorové extrasystoly takze neviem ten prvý riadok