Extrasystoly a fibrilácia predsiení
Ahojte priatelia po 100 rokov mi prišli extrasystoly vo veľkom množstve neviem prečo, ale bolo to veľmi nepríjemne trvalo to asi 5 minút urobil som si EKG na hodinkách a napísalo fibrilaciu predsieni myslite že to vyzerá ako fibrilacia? Pociťoval som len silne kopance od extrasystol.? Ďakujem za rady

@anonym_autor nie nemozes hodnotit stav podla toho ako ti to vyhodnotia akesi hodinky
Vies ako sa robi ekg u lekara? Naozaj mas pocit, ze hodinky na zapasti sa s tym daju porovnavat?
Radsej si daj magnezium a chod si urobit ekg k lekarovi
Boze ludia , uz vam z tych technologii preskakuje
@anonym_autor nie nemozes hodnotit stav podla toho ako ti to vyhodnotia akesi hodinky
Vies ako sa robi ekg u lekara? Naozaj mas pocit, ze hodinky na zapasti sa s tym daju porovnavat?
Radsej si daj magnezium a chod si urobit ekg k lekarovi
Boze ludia , uz vam z tych technologii preskakuje
@anonym_394bd2 áno určite tomu neverim ale napríklad extrasystoly to vie pekne zachytiť bol som u doktora preistotu krvi EKG vsetko v poriadku nechápem dodnes z čoho u mna vznikajú tieto záchvaty extrasystol povedala doktorka že si nemyslí že to je srdcom
@anonym_394bd2 áno určite tomu neverim ale napríklad extrasystoly to vie pekne zachytiť bol som u doktora preistotu krvi EKG vsetko v poriadku nechápem dodnes z čoho u mna vznikajú tieto záchvaty extrasystol povedala doktorka že si nemyslí že to je srdcom
@anonym_autor mne fibriláciu zachytil jedine pás, hodinky nikdy. Extrasystoly mi nezachytili ani hodinky ani pás a tie mám podľa holtera niekoľko za deň. Rozdiel je že v strese ich cítim, inak nie.
@anonym_autor mne fibriláciu zachytil jedine pás, hodinky nikdy. Extrasystoly mi nezachytili ani hodinky ani pás a tie mám podľa holtera niekoľko za deň. Rozdiel je že v strese ich cítim, inak nie.
@sisamisaaa ja ich začnem mat tieto záchvaty každý druhý úder aj tri krát keď má hlavne nafukuje alebo mám veľa kyseliny ale nechápem čo to má s tým spoločne ale tak veľa extrasystol naraz je hrozne
@anonym_autor psychika, chod si ries svoje problemy a utrapenu dusu na psychoterapiu alebo rovno za psychiatrom pre AD
A ked mas gastro potiaze chod ku gastroenterologovi a drz dietu a daj si vylucit alergie a intolerancie
A nie ekg zo zapastie na nejakych garminoch alebo apple watch ti nenahradia vysetrenie ci holter
Extrasystoly su absolutne bezne u vsetkych ludi
@sisamisaaa ja ich začnem mat tieto záchvaty každý druhý úder aj tri krát keď má hlavne nafukuje alebo mám veľa kyseliny ale nechápem čo to má s tým spoločne ale tak veľa extrasystol naraz je hrozne
@anonym_autor plný žalúdok zatlačí na bránicu a tá sa dotkne srdca a to preskočí. Normálna biológia.
Plyny s tým súvisia tiež nejako.
Srdce máš v absolútnom poriadku.
Vyzerá to strašidelne ale iba preto že tvoj mozog tomu začal pripisovať hodnotu, to je celé. Keby to prestaneš riešiť, za mesiac si ani nevšimneš že ich máš
@anonym_autor mamke hodinky zakazdym zachytili fibrilaciu, Co sa nasledne potvrdilo aj na ekg. Ale zaznam mas velmi nekvalitny, z toho tazko sudit, na zaklade prveho riadku by som mozno aj povedala ze to bolo aj fibrilacia, ale len na zaklade nepravidelnosti. Treba na to normalne ekg, nie len z hodiniek
@anonym_autor mamke hodinky zakazdym zachytili fibrilaciu, Co sa nasledne potvrdilo aj na ekg. Ale zaznam mas velmi nekvalitny, z toho tazko sudit, na zaklade prveho riadku by som mozno aj povedala ze to bolo aj fibrilacia, ale len na zaklade nepravidelnosti. Treba na to normalne ekg, nie len z hodiniek
@anonym_e5e5a5 cítil som komorové extrasystoly takze neviem ten prvý riadok

Píšem ss