Extrasystoly a skúsenosti s liečbou Egilokom
Ahojte je podľa vás neviem či to nazvať normálne ale ja mám skoro dva roky denne extrasystoly a ide to tak v sériách mávam tie trigemie a bigemie a jednoducho aj dnes v noci som sa nevyspala mňa to zobudilo. Teda nie len samotné extrasystoly ale aj ma bolelo brucho a do toho som cítila každý tretí úder vynechany. Mňa keď to chytí tak mi to tak ide nonstop aj päť minút takto že každý tretí úder vynechany a v poslednej dobe už mi je z toho tak nevoľno až na vracanie je to hrozne nepríjemné. Bola som na echo srdca a to bolo v poriadku lekár má ďalej riešiť nechce mám egilok podľa potreby lenže ja mám potom tlak 90/55 a už mi dokonca egilok nezabera v noci som si dala lebo to už bolo neúnosné a pomohlo mi to áno nie na hodinu. Zhoršilo sa mi to pred tými dvoma rokmi to bolo sporadicky a neboli takto tie trigemie a keď som si dala polku egiloku bol pokoj aj dva dni teraz už mi nezaberá vôbec a kardiológ má nechce riešiť čakám ešte výsledky holtera ale mám ísť na dovolenku a už sa ani neteším stresujem už že sa mi niečo stane cítim sa vyčerpaná
užívam egilok už niekoľko rokov, ale pravda ja mám aj iné lieky začala som s jednou tabletkou, potom mi lekárka znížila na 1/2 tabletky, pokial by mi klesol tep na 50 tak si mám znížiť na 1/4 tabletky, užívam pravidelne každý deň nielen podla potreby stav sa mi upravil a od tej doby ako beriem lieky sa mi tieto stavy objavili len dvakrát naozaj je to veľmi nepríjemné.
@bea1029 len ja aj po pol tabletky mám nízky tlak

užívam egilok už niekoľko rokov, ale pravda ja mám aj iné lieky začala som s jednou tabletkou, potom mi lekárka znížila na 1/2 tabletky, pokial by mi klesol tep na 50 tak si mám znížiť na 1/4 tabletky, užívam pravidelne každý deň nielen podla potreby stav sa mi upravil a od tej doby ako beriem lieky sa mi tieto stavy objavili len dvakrát naozaj je to veľmi nepríjemné.