icon

Extrasystoly - vynechávanie úderov

6. júl 2021

Podľa EKG je všetko v poriadku,no ja pociťujem akoby vynechávanie úderov a vtedy na mňa prichádza pocit mdloby. Stretli ste sa s tým ??? Na tlakomery mi ukáže vtedy arytmiu je to hrozný pocit,že máte na myslí,že srdce 💓 zastane.....

Strana
z2
llenka014
6. júl 2021

Ja pijem 3 dni a potom aj týždeň pauza

llenka014
6. júl 2021

A keď berieš lieky na srdce tak treba sa poradiť má to dvojnásobný účinok potom

martina1201
6. júl 2021

Ja som mala tieto problémy tiež v čase keď som mala veľa starosti a stresov..... Treba si to odsledovať kedy sa to robí a ak v čase veľkých stresov tak odbúrať ten, prípadne smer psychológ a naučiť sa stres zvládať.....alebo vylúčiť iné choroby ktoré majú takéto prejavy....

autor
6. júl 2021

@llenka014 neberiem nič

autor
19. júl 2021

@martina1201 no pociťujem nervozitu je to pravda a pravdou je aj to,že po tých zážitkoch ako vysoký a nepravidelný tep sa sledujem a potom mi príde neskutočne zle ,že myslím,že už je po mne. Posledný záchvat som mala teraz v sobotu a myslela som,že už to nerozchodim.

llenka014
19. júl 2021

Och :/ bola si u kardio? Sk áno čo povedal? Ja teraz som sa objednala k druhému už nech mám názor aj od iného 🙂

autor
19. júl 2021

@llenka014 nie ja idem len po výsledky ešte od Veľkej noci..vraj všetko je v poriadku

llenka014
19. júl 2021

Kedy si bola na vyšetrení? Ja v apríli a idem v auguste na kontrolné ešte

autor
19. júl 2021

@llenka014 v januári a v marci

llenka014
19. júl 2021

Aha a čo ti zistili vlastne? Lebo viem že tiež po covide tieto problémy máš a ja tiež

autor
19. júl 2021

@llenka014 ja nemám po covide ja som bola na katetrovej ablacii srdca pre supraventikularnu tachykardiu

llenka014
19. júl 2021

Aha ja tiež mám tachykardii a nedomyksvost chlopne vrsj to neni nebezpečne

autor
19. júl 2021

@llenka014 no ak je nepravidelný pulz neskutočne panikarim - ono aj vďaka tetanii som sa dostala do bludného kruhu a uzkostnej poruche. Všetko je o psychike a samozrejme v mojom prípade aj skolioza a sedavý štýl zamestnania a dennodenne naťahovanie sa s ľuďmi . No jednoznačne na sebe začať pracovať a nebrať všetko tak vážne.

llenka014
19. júl 2021

Ja mám tiež uzkostnu poruchu prílišného sebapozorovsnia, pulz mám pravidelný občasne extrasystoly a veľmi často má boli chrbtica krcna a lopatka lava kedy ako

nikaeli
19. júl 2021

dievčatá HLOH opatrne, nie je vhodný pri nízkom tlaku..

rol76
22. jan 2023

Presne kvôli tomu som išiel na kardiolôgiu čo opisuješ, pred 4-my rokmy.Chodím tam raz ročne.Kompletné vyšetrenie mi robia,aj krv,aj holtera som mal už tri krát.Kardiologička mi na to povedala-na to,že cítim že mi bije srdce vedľa,a vynecháva,že pokiaľ ma to nezastavuje v mojej činnosťi,v práci,alebo pri námahe,že to je v poriadku.Nechápem.Začínám si na to zvykať...čo iné mi ostáva...

evrlina
23. mar 2024

@tani777 môžem aj ja otázku?

tani777
23. mar 2024

@evrlina jasne 🙂

evrlina
24. mar 2024

Ja mám už niekoľko rokov také akoby stahy v krku, vtedy mi príde slabo...vraj to sú extrasystoly, ale keď som mala holter, tak som tie sťahy alebo co to je nemsla a zistili extrasystoly VES aj KES...už som z toho zúfalá

Strana
z2