Extrémne vypadávanie vlasov

natalia_lowi
3. dec 2020

Ahojte,
Mam 26 rokov, 8 mes. Po pôrode a pred 2 mesiacmi mi zo dna na deň začali vypadávat chumace vlasov az tak, ze dnes mam uz dve plesinky nad celom...je mi do plaču..používam šampóny na vypadavnie, vodičky, tabletky, jem veľa ovocia a zeleniny no vobec sa to nelepsi...mali ste to niekto??

ninusa221
3. dec 2020

@natalia_lowi ja som sa včera popálila na ústach a nastriekala som si aloe vera od LR je to dost draha značka ale mne to pomohlo maju aj sampony a tonika neviem kolko to stoji ale treba vyhľadať na instagrame vela ludi to predáva...

marta1987
3. dec 2020

Skus zajst ku kadernicke ta urcite pomoze poradi. Mne po porode poradila tento sampon a za mna 🔝

erikaa09
3. dec 2020

@ninusa221 ja som mala popaleninu a pouzila LR a nepomohlo aj na kutiky mi to odporucili a nic :(

simsalabim
3. dec 2020

@natalia_lowi ak je to take extremne, nechces zajst na kozne?
Alebo sa opytat aspon obvodnej?

natalia_lowi
autor
3. dec 2020

@marta1987 mne poradila nezehlit vlasy ale nepomohlo...

renata1405
3. dec 2020

Nejak vydrz po porode vlasy padaju mne padali 2 roky tiez chumace a presvitala mi pokozka potom to prestalo a vlasy narastli nove nemusis sa bat neostanes plesata budes mat vlasy take ako pred porodom.

nevenka
3. dec 2020

@natalia_lowi stitnu zlazu mas ok? Ja som teda po pol roku od porodu zacala rychlo chudnut, z krat denne na velku, vysoky tlak, busenie srdca, vysoky pulz a do toho vypadavanie vlasov, kadernicka mi povedala, ako keby som brala chemo...a zistili mi hyperfunkciu stitnej zlazy.

borcino
3. dec 2020

Na jar tu v nejakej skupine riešili tiež tento problém a odporúčali vitamíny Forcapil. Nedávno som videla od mamičky, ktorá mala tento problém recenziu a bola spokojná. Dokonca odporúčala aj šampóny od Carpatie a že vidí, že jej rastu nové vlasy.

borcino
3. dec 2020
natalia_lowi
autor
3. dec 2020

@renata1405 ale mne začali padať az pol roka po pôrode nie hneď..to je divné

natalia_lowi
autor
3. dec 2020

@nevenka to netuším, neriešila som ju ešte

natalia_lowi
autor
3. dec 2020

@borcino ďakujem, ten mám ale len 2 týždne..tak uvidíme

renata1405
3. dec 2020

@natalia_lowi aj mne zacali padat len pol roka po porode

dajana1983
3. dec 2020

@natalia_lowi aj mne padali,cca dva mesiace po.Tiez som bola vyjasená,lebo husté vlasy sú na mne jedine to pekne 😀ale po cca dvoch mesiacoch sa to zastavilo a zarastli tam,kde vypadali -mala som kúty ,doslova som sa zľakla samej seba v zopnutych vlasoch 🙈ono ti vitamíny vodičky moc nepomôžu,a uz vôbec nie tie drahé ,to je len reklamný trik.Všetky živiny si v tehu vzalo bábätko,kým ti nevypadavali v tehotenstve,vypadávajú teraz,teraz treba počkať kým sa to znova zreguluje ako má.Kazdej to môže trvať inak.

brita7777
4. dec 2020

Zelezo, anemia. Treba ist na krvne testy, aj stitnu dat prekontrolovat, stres moze hrat rolu samozrejme v tom pripade najst si chvilu pre seba, dat si jogu..relaxacne cvicenia. Ale v prvom rade za lekarkou na odbery.

wspplm
5. dec 2020

@natalia-lowi
u teba to bude pravdepodobne kvoli tomu, ze si po porode. Ja som.mala ten isty problem s rozdielom ze ja som po porode nebola. Bola som u koznej. Poslala ma k ocnej, na ORL, gynekologiu a k stomatologovi. Pomedzi to som zacala s vlasovou mezoterapiou, plus kazdy vecer si vmasirovavam do cesticiek a lysych miest L-Recapin, jem vitaminy Donna Hair a umyvam si vlasy so samponom Klorane-chininovym. Ovela sa mi to polepsilo..Minimalne tu vlasovu mezoterapiu by som skusila na tvojom mieste. Neviem ako si na tom.financne, lebo stoji to jedna aplikacia cca 40-60 eur. Ja som bola uz 5x, iden koncom mesiaca 6.krat.Drzim.ti palce aby sa ti to zlepsilo🙂

wspplm
5. dec 2020
krvinka30
8. aug 2021

@wspplm dobry den na akej klinike ste boli? Na mezoterapii