icon

Fazety na predné zuby

fanyke
10. jún 2015

Ahoj,zaujimalo by ma,ci mate niektora skusenost s fazetami na grednych zuboch?Moje jednotky su zhryzene a jedna trochu vycnieva-vadi mi to,takmer sa neusmievam.Moja zubarka mi navrhla korunky,ale ja dost vaham-zuby mam v poriadku,bez kazov a vyplni a zda sa mi drasticke umrtvovat ich na korunky.

Strana
z4
malinka158
10. jún 2015

v tvojom pripade by som urcite zvolila iba fazety, nie korunky. ja sa chystam tiez, potrebovala by som na predne 4, len tie ceny ☹

fanyke
autor
10. jún 2015

@malinka158 no ceny su brutal ale krasny usmev stoji zato.A ty preco zvazujes?Bola si uz na konzultaciu?

mawka
10. jún 2015

ake su tie ceny?

henikav
10. jún 2015

@mawka teraz som akurat pozerala okolo 327 za zub co som nasla 😉

henikav
10. jún 2015

@mawka a nasla som uz aj za 220 😉

fanyke
autor
10. jún 2015

@henikav ja som ratala menej,asi zalezi od zubara a regionu

mawka
10. jún 2015

@henikav ochhh, ina palka 😕 ale zase korunky tiez nie su lacna zalezitost, veru.

henikav
10. jún 2015

@fanyke ved urcite, ja to len akurat pozeram na nete, nemam s tym ziadne skusenosti, akurat som myslela na to ze nieco porobit s mojimi zubami, kazy nemam, na vytrhanie to nie je, ale v mojom veku uz nie su ako v 20tke, tak ma toto celkom zaujalo

fanyke
autor
10. jún 2015

@henikav tak ja si myslim,ze ked su zuby zdrave a treba riesit len estetiku tak je to lepsia moznost ako tahat nervy a zbrusit na korunky

malinka158
10. jún 2015

@fanyke nie este som nebola, musim počkat kym sa vratim domov. ja mam diastemu a jeden zub trusku vykriveny + jedna neesteticka plomba.

@henikav ano ceny su rozne například v Poprade ponukaju aj za 130 eur celokeramicke. ale poinformuj sa aj o kompozitních fazetach tie su lacnejsie

fanyke
autor
10. jún 2015

@malinka158 kompozit by som veľmi nechcela a tiež mám rovnaký problém, jedna jednotka mi trochu vyčnieva a nevyzerá to pekne, chcem to korigovať.. do pp to tiež nemám ďaleko

malinka158
10. jún 2015

@fanyke kuk tuto http://www.vordent.sk/cennik
i ked cena nie je konecna ale urcite lepsie jako platit 300 eur iba za fazetu

henikav
10. jún 2015

Len ci sa to nebude casom odlupovat?

malinka158
10. jún 2015

@henikav odlupovat by sa to nemalo, len samozrejme po case sa aj tie opotrebuju, ale mali by vydrzat okolo 10 rokov

briketa
10. jún 2015

@fanyke strojcek ? ja som mala v tridsiatke strojcek 10 mesiacov a vysledok uplne super. mala som pootocene dvojky a spodok potom cely tomu prisposobeny. Vyrovnali sa mi krasne. (mrkni na moj blog)

malinka158
10. jún 2015

@briketa ani strojcek nie je záruka ze budes mat zuby rovne. Ja som ho nosila rok, potom nocny strojcek a asi po 2 rokoch sa zub dal do povodneho stavu.

briketa
10. jún 2015

@malinka158 a mas zozadu naspodu nacementovany ten minidrotik? Ten nedovoli zuby pohnut.

malinka158
10. jún 2015

@briketa nie, neviem kde ti to takto robili ale u nas sa to tak nerobi. poznam viacerych co nosili strojcek ale takto to nemali

briketa
10. jún 2015

@malinka158 ano tu to tak kazdy ma (Kalifornia) aj moj muz z Anglicka to ma presne tak a aj vo Svajci to tak robia. Potom sa tie zuby nepohnu uz nikam.

malinka158
10. jún 2015

@briketa tak vies ako to je na Slovensku funguje vsetko inak 😀 😀 😀

kathawka
10. jún 2015

fazety sa daju v pohode, len nemala by si mat zly zhryz, skripat zubami,,,

malinka158
10. jún 2015

@kathawka ahoj mas ich aj ty?

kathawka
10. jún 2015

nie ja ich nemam, ale v okoli to viac ludi riesi teraz, je to moda 😀

fanyke
autor
10. jún 2015

@kathawka ani nie tak móda ale u niekoho skor nutnosť

pppeeetttaaa
10. jún 2015

aj ja mam uz 15 rokov podlepene zuby drotikom 🙂 takze robi sa to aj na Slovensku, akurat treba mat dobreho zubara 🙂

fanyke
autor
10. jún 2015

@briketa strojček vôbec nechcem riešiť, mám po 30tke a už sa na to necítim

fanyke
autor
10. jún 2015

@malinka158 a poznáš toho zubára?

malinka158
10. jún 2015

@kathawka tak nie len moda ale jednoducho třeba sa starat o zubky 🙂

malinka158