icon

Fóbia z cudzích chodidiel

1. feb 2023

Chcem sa vam zverit s zaroven sa spytat ci je tu este niekto taky...teraz v zime mam kludove obdobie, ale leto to je ina kava. Totiz hnusi sa mi vacsina bosych noh, ktore zahliadnem. Ci v obchode, na kupku, v praci...hnusne zlte nechty, olupany lak, suche paty, zdeformovane nechty...nesnazim sa pozerat s patrat, ale niekedy sa neviem pohladom odtrhnut od niektorych vyjavov.
Jedna osoba v rodine nema nikdy osetrene nohy, az ma napina ked pride, ma u nas svoje papuce ktore striekam Sanytolom.
Niektore prsty mi zas pripadaju ako male tucne cervy alebo mi je protivne ked maju zeny extremne male akoby zoseknute chodidla.
Na druhej strane milujem detske nozicky ked su vylozene na kociku, tie su uplne dokonale a nehnusia sa mi a pamatam si AZ dvoch ludi v zivote co mali pekne chodidla a prsty - moj byvaly a kolegyna 😃 zvysok hnus...
Este niekde na kupku v bufete, ta galeria noh, aj ma chut na jedlo prejde. Nemat deti, vobec by som kupaliska nenavstevovala.
Mate to niekto tiez tak? Ako to znasate?
Ci len mne jedinej na svete takto sibe? 🤦

Strana
z2
autor
2. feb 2023

@oblecenieavecicky raz som mala narocny den v praci lebo bolo teplo a zacali zabky a slapky chodit a na jednom tucnom cervovi ( rozumej kratky tucny prst) sa vynimal uz aj prstienok 👀👣🦠

lulu2020
2. feb 2023

Vola sa to podofobia a nie je to tak výnimočné, ma to pomerne dost ľudí, vratane mna 😀 tiez sa mi chodidlá hnusnia, akékoľvek 😀proste chodidlo ako také, upravené ci neupravené...iba malé detské sú zlaté 😀
Žiadneho chodidla okrem môjho a synovho by som sa nedotkla a ani mna sa nikto nemôže dotknúť chodidlom...brrr 😣😀

Strana
z2