Fóbia z vracania a nepríjemné symptómy
Dobrý deň, vy ste tu fakt múdre vzdelané skúsene ženy. Prosím veľmi o pomoc - skrátim to: ráno som zvracala, asi okolo 5:30- lenže ja mám naozajstnú fóbiu zo zvracania, viem presný dátum aj čas, kedy som naposledy pred 10 rokmi zvracala. To je jedno, ja si myslím, že som to možno nevyvrátila všetko - ja mám normálne stále plný žalúdok prezblnkuje mi tam akoby voda normálne je to počuť, ešte som dnes nejedla ani suchý rožok lebo mám stále plný žalúdok. A o nechutných smradlavych “grgoch” , prepáčte za výraz, ani nehovorím. Ako by som stále grgala ten ranný obsah. Neviem to inak popísať. Prosím prosím prosím čo mi pomôže a ja strašne ďakujem už len za prečítanie, je to strašný pocit, ruky si do krku nepichnem to nedám 😭😭😭😭
Mas podrazdeny zaludok, ved to je normalne.
Pi po duskoch studenu kolu, alebo cierny caj, daj si nieco suche zajest ked si hladna a chces nieco zahryznut.
Prsty do krku sa uz davno nestrkaju, to je uz prezitok, tak sa neboj nikto ti to nebude nutit 🙂
Vies, z coho ti bolo zle? Ak mas pocit ze z jedla, mozno by nebolo odveci dat si cierne uhlie, ak zvladnes. Ale ak mas stale pocit na zvracanie, tak asi nie.
@gov to naozaj tak funguje ? Ja mám panicku hrôzu z vracania ne to si ho ešte sama vyvolať ale cítim že mi tam ešte niečo vadí zblnka 😭😭😭😭😭
@veselo_neveselo čierne uhlie aj nejak pomôže teda žalúdku prosím ? Lebo mne tam stále zblnka akoby voda a od rana som vypila malý pohár koly a pár duskov vody . Hlad nemám vôbec lebo mám v tom žalúdku niečo 😭😭😭😭😭
@balerina2025 colu mám no skúsim ešte tie tyčinky ďakujem moc
mne to vzdy pomohlo inac colu nepijem ale ked mam tazky zaludok, tak sa vzdy riadne vygrgam z nej a je dobre.
Nemáš doma náhodou Pancreolan? Ten by ti mohol pomôcť. Zlepšuje trávenie, odstraňuje nutkanie na vracanie, pocit plnosti...

mne doktorka poradila coca colu a slane tycinky. naozaj.