Furacilin - skúsenosti s jeho používaním
Cavte.Trpim chronickou oseymelitidou/zapal kostnej drene/uz 2 roky.Dakto mi poradil,ze furacilin-je to podobna latka ako mms,len je zlozena z chloridu sodneho+furacilin.Videl som ten pripravok-tablety na americkom webe,len bohuzial ho maju vypredany.Vyrabaju ho Rusi,Tak sa chcem aspon spytat,na ktorych web.ruskych strankach sa da nakupovat?Inak k tomu furacilinu.Zabija gramnegativne a gram pozitivne bakterie,plesne,e.coli,stafylokok...Proste virusy,ktore odolavaju atb...Mne ho jeden nukal za 60 eur,co sa mi zda privela,kedze v usa 100 tbl stoji 17 dolarov a na ruskych weboch stoji 50 rublov,co j asi 1 euro...Uz som skusal vsetko.Citricitidal,mms,vlastny moc....tento furacilin je prave na liecbu mojej choroby,,,,poradte plis...
@bielytesak ahoj vyguglit si mozes vela veci aj sam neskusal si kontaktovat RNG.sk forum skus napisat tomu chlapikovi je dost zbehly v doplnkoch aj chorobach a alternativnej medicine. A co takto zmena stravy- surova strava, hladovka..... Hlavne nepodliehat panike ..... Prajem uprimne skore uzdravenie 🙂
Uprimna vdaka...rng tomu sa chystam napisat.Inak ona prave propaguje cit.../ten nazov tu just nedam🙂/tak som si objednal aj tablety aj kvapky.Zabija to az 800virusov,aĺe musi to byt prave.lebo ako vo vsetkom,tak aj ten cit...su napodobeniny.Ale asi mam prave,bo syn mal chripku..v piatok 39.5 teplota.dal som mu tie kvapky...rano 37 teplota...potom to uzival v sobotu-vecer bez teploty a v nedelu odchadzal zdravy...take banalne veci ako chripka to vyzaabija za den.Ja mam problem v tom,ze ta e.coli zmutovala po 20bal.antb. A je nie v kosti,ale v kostnej dreni...tam zabit virus nedokaze ziadne antb...pil som aj moc,a aj hladoval🙂mms som aplikoval aj cez dmso...koloidne striebro vypil par lahvi...jeden den na noc vypil koloid,potom 15kvap.mms+ to gse od rng...prezil som to...e.coli ...no bolo asi po nej...tam je problem ze staci ak prezije jedna.a e.coli je sucastou crevnej fĺory,je vsade...aj vo vzduchu.aja to dasno mam otvorene...v nemoc.po operacii mi davali vyzivu nosom ...aby som mal usta sterilne.,ale sa stale neda...4krat ma rezali..ale su na tom aj horsie.idem guglit a odchadzam na poradu.sk...a co vsetko som tu mohol ponuknut ze...poznam reiki,zazil som liecbu energinu,cistenie cakie r metodou s.r.t-kyvadlo:-)stretol s ...a tak aj vela ludi ma choroby karmickeho povodu,hlavne deti...pomahal som ludom...vzdy...a este dovetok.mile damy na depresie pomaha aj regrresna metoda...ale poporodne su ine depky ako klasicke...mne napr.chceli zmenit karmu zasahom do minulych zivotov🙂je toho vela...Dam vsetko,co viem,za polovicu toho ,co este neviem.Este ze mame gogla🙂

Odpovedam si sam.Osteymelitida je strasna choroba.Ak by sa tykala kosti na nohe,ruke tak to sa da...daju zelezo.Ja mam ceĺust a zrejme o nu pridem.Ja by som tuto chorobu vymenil hoc aj za rakovinu,lebo ta sa da liecit,alebo je koniec.Dal som tu tuto temu v nadeji,ze mi dakto poradí,napise link na nejaky rusky web,kde si ten liek objednam.Je tu plno ludi-co nakupuju aj ruska...neverim ze nie.Tak som dufal,ze to sem dakto da..troska ma ten konik sklamal...skor ludia?Neviem...Ja som tu dal par prispevkov v snahe pomoct...C et 'la vie...