Galvanická žehlička - skúsenosti
Ahojte, rozmýšľam nad kúpou galvanickej žehličky na tvár..má niektorá z vás skúsenosti? Ďakujem
@skrinkaminka no veď mne je jasné že je to zveličene.. lebo veď popis až zázraky sľubuje.
Za dva týždne viditeľne výsledky.
To je bomba.
Aj si mala nejakú pravidelne používala?
Tak, pozerala som na amazon čo hovorí zahraničie, a teda nula bodov čo by presvedčilo.
Takže ja zatiaľ nie.
Sú tu dve predajkyne, ktoré pozitívne hodnotia žehličku čo je také. Chcem predať, nebudem predsa písať, že žehlička nefunguje
A na internete píšu že na také 3 mesiace pravidelného použitia. Ako keby mi to fakt niekto známy potvrdil tak ja dám kľudne peniaze aj budem denne používať. Myslím že mám aj na to vhodnú kys.h ktorú používam z K2 kozmetiky je vodova ako píšu, že by malo byť sérum a najlepšie práve kha.
Budem ešte googliť
@majja007 neni to slovenské prečo by malo?
Sorry ale sú tu tri strany konverzácie, z toho pár čo absolútne neodporúča, vy pár čo to predávate a pár takých čo vie, že niekto používa atd.
Tak, ja neviem či reálne používaš. A pri dobrej veci zvykne byť kvantum dobrých referencii. Ta vec nestojí sto euro ale 300 alebo viac.
Takže chcem mať istotu že to te ozaj tak ako výrobca sľubuje
Chcem proste viac info.
A kupovala by som ju aj tak v rakúsku určite nie tu od niekoho
A nechápem ešte jeden distribúcii že predávam za cenu za ktorú som ja kúpila. Už neviem kto to tu tak povedal.
Načo niekto nakupuje a predáva bez zisku?
A keď už tak, mali tu byť už reálne fotky čo tá žehlička dokáže lebo len rečami sa presviedča a nakoniec sa ešte vysmeje, že slovenské, že neverím. No neverím. Lebo som doteraz nečítala riadnu referenciu okrem predajcov a akože oficiálnych testovateľov a potom prečítaš 10 za sebou idúcich referencii od reálnych ľudí a každý napíše že o ničom.
Jasné ja beriem že ľudia možno čakajú zázraky ale áno super ja používam, zároveň predávam na nepresvedčilo.
@sono2 uplne rozumiem tomu, ze chces vediet pravdive referencie(mam kopu na IG inak). Ver ze tie, co su v nuskine uz viac ako cca 2-3 roky realne pouzivaju produkty a majú vysledky, lebo ja osobne by som nepredavala nieco s cim nie som spokojna. Proste nevedela by som predavat napr.vysavač, ktory by som doma nepouzivala, lebo nie je dostatocne vykonny napr.
A ked byvas v rakusku, tak urcite kup odtial samozrejme, teda z rakuskeho trhu. A to ze predava niekto za nakupnu cenu, dokonca aj nizsie je preto, ze nas firma plati aj za ine ako za predaj.
@sono2 mala som aj telovy aj tvarovy galvanic pouzivala som oba cca rok (co si myslim ze je dosť nato aby bolo vidno vysledky) ale ako pidem vyššie vysledky boli tak par hodin od galvanizovania a navyse som sa neskor dozvedela že galvanizacia je škodlivá pre oči a malo by sa to robiť aj so specialnymi okuliarmi ako napr laser. Ale toto vam nikto nepovie ked predava pristroj. Navyse gely ku galvanicu tvarovemu stoja cca40€ (je ich tam ak sa nemylim 8ks, a odporúčajú 2 gely - lebo je tam nejaky prvy a druhy, čize to je na 4 osetrenia) a k telovemu je jeden krém ku galvanicu a jeden po galvanizacii takze tam asi tiež jeden krém okolo 40€ (ceny si naozaj nepamatam,je to len asi) to vydržalo asi mesiac a potom zase kupovať.....čize sa to predražilo a si zober že som na tieto sprostosti míňala rok!!!podotýkam že som s tym nepracovala čize som len nakupovala od bab. Ako som prestala galvanizovať zaradila do jedalnička kolagén moja pleť je lepšia ako s tymito drahými šmejdami 😉
Ako vravi moja kamaratka 🙂 nie je umenie si kupiť drahú vec, ale umenie je kupiť si lacnejšiu variantu ale spravne ju použivať 😉
@skrinkaminka No veď ja som neni ešte rozhodnutá. Veď práve že to neni lacná záležitosť preto pozerám
Dievcatá, ak by ste chceli nuskin galvanicku zehlicku...predam za 260,- uplne nova. Dostala som pod stromcek. K nej pribalim original nuskin geliky a napku.
@majja007 Ahoj, prosím vieš mi poradiť mam zvýšenú funkciu štítnej žľazy môžem galvanicku žehličku používať? Ďakujem
@suesue1983 ahoj, pisem ti spravu 😊
@skrinkaminka a aky kolagen by ste odporucili?
@petronela919 najlepšie z lekárne (tie čo sa propaguju nestoja podla mna za nic.) Stači pozriet zlozenie
Ahojte,mam otázku na tie,ktore zehlicku pouzivate. Ako sa pouziva? Najprv natriem sérum a potom pouzijem zehlicku,alebo spolu s prístrojom sa to natiera? Nejak neviem ako to funguje. Dakujem za pomoc
Ja ju mam oddnes. Ma zaujíma je to normálne ze pri stupni 2 cítim tam kde mam akné také štipkanie? Znamená to ze ju nemám používať ci je to normálne ze ten prúd pracuje? Ďakujem
@bejulik a ako ju hodnotite po 4 rokoch pouťžívania? Pomohla Vám?
📌

@skrinkaminka 150 za dva mesiace? Tak áno teraz tie procedúry pomáhajú treba len vedieť že čo.
Ja konkrétne tvar by som. V podstate celé telo ale na tvár som myslela.
Spomeň si na názov a napíš😊