Gastro vyšetrenie v celkovej anestéze
Prosim odporucte mi, kde robia toto vysetrenie a boli ste spokojni? Plus cena? A rychlost terminu? Ďakujem ☺️
Zalezi kde si...ja som bola u dok Mihalkina v Presove v celkovej anesteze ...objednal ma do 2tyzdnoch a neplatila som nic...svokor bol tiez pri nom minuly tyzden a platil len za injekciu 10eur kedze nechcel anestezu..objednany bol do mesiaca...
@alenamihal mali si indikaciu, ze si nic neplatila?
@oli18 mala som mierne bolesti podbruchu mesiace ,co bolo zenskeho povodu {gynekologicka zlyhala} tak sme si mysleli ,ze to bude na gastro a tam sa nic nenaslo a cele preplatila zdravotka a ked som pozerala appku do zdravotky,kolko to stalo tak 300eur
@alenamihal ahoj, ak sa smiem spýtať, ako si sa cítila po tej hadici v celkovej narkoze? Určite si nič necitila?
@katarinka89 v pohode...prebrala som sa a fungovala som ako kazdy den..uplne nic som necitila...
@alenamihal to si ma potešila. Ja mam úzkosť zo samotného aktu vracania a pri predstave, že mi tam budu niečo pchať...brrrr mam strach
@katarinka89 ked som isla len na konzultaciu ohladom zlcnika,tak lekar hned hadica do hrdla,ze sa pozrie ,ked som uz tu haha a to som vobec nevedela,co ma caka,takze do ust mi dal na sprej sup hadica do krku haha ..trosku ma natahovala,ale v pohodicke..ale ked som pocula ludi ako trpia pri kolonoskopii,tak som si povedala,ze ani za pana ,tak jedine uspat a super ,,tak neboj ,pospis si na 15mins a fungujes dalej..

@sisi2212 mne pred nedavnom robili s oblbovacou injekciou, ale nic som necitila, ani nic nepamatam. Treba mat doprovod.
Takze, podla mna, toto staci. Nemusis sa bat, budes ako v narkoze. Trva to kratko.