Gélové nechty - alergia
Ahojte. Chcem sa opytat ci sa niekto s tym stretol. Nechty si sama robím rok no predtym cca 3-4 roky som chodila ku kozmeticke a nikdy som nemala taky problém co teraz. No skratka. Ked si urobím gelove nechty tak po cca 4-5 hodinách ma začnú veľmi svrbiet ruky. Skúšala som vymeniť gél vsetko proste ale stale sa mi to stane ked si ich urobím. Uz som zúfalá. Moze to byt napríklad alergia na UV lampu ? Nestretla sa niektorá z vas s tym ?
Ahoj, ja som sama sebe robila nechty bez problémov.
Dokonca som skúšala aj šunty z Aliexpressu.
A odrazu bim alergia. Objednala som si sadu pre alergikov. Bez hema, si hema, tmtp, toluenu a hadaj co? Alergia sa aj tak prejavila do 48h.
A potom, po vyliečení som si urobila nechty bez použitia primeru - a alergia sa neprejavila!!!! Skratka primer obsahuje čosi na čo zle reagujem. A to aj keď je bezkyselinovy!
Skúšaj postupne, čo bude/nebude fungovať tebe. Ale ano, je možné aj to, že to máš z UV žiarenia lampy

Baby, gelovene nechty s prestavkami mam viac rokov, poslednych par mesiacov pozorujem, ze kde sa nimi skrabem po tele flaky opuch potom zmizne…alergo kozna, ze mam exem chcu do mna len antihis lieky pchat, co mi dobre nerobia std..testy nic, len na same travy a blbosti zufala som..myslela som ze je to z jedla atd..,ale nikto ma neotestujw…ked mi nechty odpadnu co teraz ked bol kovid a nemala som nechty sa to lepsilo, bim dam nechty a najradsej by som sa zo skrabala..