icon

Globifer Forte

16. máj 2022

Tie ktoré ho užívate, za kolko ho kupujete ?
Všade na nete je cena 15-16€ a v lekárni som za to platila 20,99€ čo som ostala prekvapená. To sa ceny takto líšia na e-shope a v kamennej ? :?

e1i
16. máj 2022

Ceny eshopu lekarne sa nevztahuju na kamenne predajne. Mozne to je

mirkaferko
16. máj 2022

Prvýkrát som si kúpila v lekárni, potom som už objednala. Presne pre tú cenu.

e1i
16. máj 2022

Da sa napr objednat v eshope lekarne a vyzdvihnut v lekarni, vtedy mas eshopovu cenu. Napr drmax ho ma za 14,49

autor
16. máj 2022

@e1i presne v dr max som ho kupovala .. Chcela som najprv objednať presne, že si vyzdvihnem v predajni ale na e-shope majú nejaký iní obal tie tabletky tak som nevedela, či je iba obal nový alebo to sú inakšie 🙈

barus26
16. máj 2022

@e1i áno je to úplne bežne, že sa platí viac v lekárňach. Platia tam zamestnancov(magistre), prenájom, energie

xena0
16. máj 2022

Uff ...minule som len poslala mamku nech mi skočí kúpiť aj peniaze som jej dávala ale prišla a peniaze nevzala že mám nechať tak že ani nevie koľko to už stalo lebo kupovala viac veci 🙄😳a teraz som až prekvapená lebo čakala som že to stálo do 10€ dobre vedieť

jakubrianka
16. máj 2022

áno ceny sa líšia takto veľmi, lebo priplácaš aj za chod predajne a mzdy zamestnancov v kamennej lekárni. Známa vec. Mne globifer forte nič nepomohol žiaľ... brala som ho 3/4 tehotenstva a v posledných mesiacoch som mala aj tak anémiu a musela som prejsť na certifikované železo s kys.listovou od hematologičky. Sama doktorka sa vyjadrila že je to len vitamínovy doplnok nie je certifikované ako liečivo. Zbytočne vyhodené veľké peniaze.

e1i
16. máj 2022

@barus26 ja viem. Mm je farmaceut viem co všetko to obnasa

e1i
16. máj 2022

@jakubrianka ano liek ma garantovane zlozenie. Kdezto vyzivovy doplnok nemusi splnat to co tam je napisane, nevieš ci obsahuje tolko toho co ma napisane, ma byt len zdravotne nezavadny. To ako ked sa mamicky hadaju o maltofere a narosane napr

autor
16. máj 2022

@jakubrianka beriem aj Sorbifer, na striedačku ráno jedno a večer druhé a teda mne pomáha (nemyslím si, že to je čisto zásluhou sorbiferu)

barus26
16. máj 2022

@e1i ja som chcela označiť autorku. Neviem prečo som na teba koľko, prepáč 🙂

e1i
16. máj 2022

@barus26 lebo autorka je anonym tak ju sa neda😉

barus26
16. máj 2022

@e1i ja viem, ale vzdy kliknem na odpoved autorke. to by neoznačilo nikoho. ale som asi nechtiac na teba klikla

e1i
16. máj 2022

@barus26 nevadi, v pohode

jakubrianka
16. máj 2022

tak ja som živý príklad, že globifer je oblb. Mne nezabral absolútne. Brala som ho od prvého mesiaca do siedmeho. Ešte aj zlé pečeňové testy som mala z neho a nič iné som okrem neho nebrala. Po vysadení sa mi znormalizovali. Každý nech si zváži.