Gulička v pošve

menonepodstane
8. nov 2014

Dobrý deň, chcela by som sa opýtať či je normálne, že v pošve mám niečo ako "guličku". Neviem či to tak má byť alebo mám s tým zájsť za gynekológom. 😒 Najskôr by som asi uprednostnila diskusiu tu a ak to bude vážne (nebude to tak ako má) pôjdem tam. Ďakujem

katy2
8. nov 2014

@menonepodstane to myslis vazne, ze sa mienis riadit radami zien na nejakom anonymnom fore a ich radam podriadit svoje dalsie rozhodovanie? 😕 ani jedna z nas tu nevie liecit na dialku, ani jedna z nas ta na dialku nevysetri, ani jedna z nas nema vestecku gulu....

ale mozno tu predsa len najdes odpoved, ktora ta uspokoji....

ach jaj, co by mnohe robili, nebyt internetu?

mihula
8. nov 2014

@menonepodstane daj sem fotku a my sa na tu guličku pozrieme a povieme Ti,či je to OK

menonepodstane
autor
8. nov 2014

@mihula tak to sa asi dať nebude. Ja chcem vedieť len či sa s tým niekto už nestretol.

pat_mat_minnie
8. nov 2014

A kde presne v posve mas tu gulicku?

majulino
8. nov 2014

@menonepodstane ak si rodila a robili ti nadstrih tak ti tan ostane gulocka po stehu ja mam tiez abola som s tym aj u dr.

mihula
8. nov 2014

@menonepodstane a nezostala Ti tam venusina gulička? 😎

menonepodstane
autor
8. nov 2014

@majulino nie nerodila som mám 17
@mihula nie nič také som nepoužívala

rose32
8. nov 2014

musis ist doktorovi,nikto ti neporadi len doktor,my co tu piseme to nevidime,tak zaskoc tam a bude ti lepsie

angelheart
8. nov 2014

Ahoj, pozri sa na toto: http://primar.sme.sk/c/4117104/bartolinitida.html
Ja som to mala raz, začalo to maličkou, nenápadnou "guličkou", a potom sa to zrazu zväčšilo a bolelo to ako sviňa.

menonepodstane
autor
8. nov 2014

@pat_mat_minnie no možno tak hlboko že si to dokážem nahmatať prstami

pat_mat_minnie
8. nov 2014

jaj, no neviem.A boli Ta to, ked sa toho dotykas?Mas nejaky vytok alebo neprijemne pocity pri moceni?Menstruaciu mas OK, nie je silnejsia a bolestiva?Aby to nebola nejaka cysta alebo co.No ja by som sa na Tvojom mieste bala a sla by som radsej na gyndu, takto veci nie su sranda, aj keby to mozno nebolo nic vazne a doktor by ma vysmial, mala by som ho u ri.i.

menonepodstane
autor
8. nov 2014

@pat_mat_minnie Bolieť to nebolí. Presnejšie mi to povedal priatel a ja som ti to potom nahmatala tiež. Výtok možno sem-tam. Menštruáciu som mala naposledy o týždeň skôr. A o tej gynde ja by som aj šla ale neviem čoho sa báť viac či povedať to mame alebo toho ak to bude vážne čo mi povedia na gynde.

pat_mat_minnie
8. nov 2014

Ak mas s mamou dobry vztah, urcite jej to povedz, nie je nic krajsie, ako ked sa so starostami mozes podelit s mamou.Moj vztah s mamou je o nicom, ale o tom tu pisat nebudem, nikoho to nezaujima.
Ta gulicka je tesne za posvovym vchodom hore?Lebo tam mam nieco take aj ja a tak to ma byt, pri drazdeni to vyvolava rozkos, ci to je ten "bajny" bod G, neviem, ale ja tam cosi take mam.Ale ak mas nejaku "gulicku" niekde hlbsie v posve, dala by som to skontrolovat.pripadne zober so sebou aj maminu ako podporu.Ak by to aj bolo zle(co verim, ze nie je), cim skor sa to podchyti, tym lepsie.Navstevu u doktora neodkladaj, nemas sa za co hanbit.

menonepodstane
autor
8. nov 2014

@pat_mat_minnie No ako hlboko to presne neviem. Skúsim to ešte nejako poštudovať 🙂 a potom sa rozhodnem čo ďalej. Raz tam budem musieť ísť tak či tak. Ďakujem aspoň za jeden záujem a pochopenie 🙂

pat_mat_minnie
8. nov 2014

Nemas za co, som rada, ze som mohla aspon nejako poradit, ci pomoct.Mozno ja raz budem potrebovat poradit alebo pomoct a Ty tu budes pre mna.Drzim palce a vsetko dobre!Neboj sa!

besnota
8. nov 2014

@menonepodstane ja si myslim, ak je to vnutri v posve, ze je to krcok, ktory sa cez mesiac meni a raz je makký a raz tvrdý, podla toho ci mas po MS alebo pred, alebo cez ovulaciu. Ked som mala asi ako Ty tiez som som sa bala, ze co to tam tvrde mam a bol to krcok 😉 dufam, ze som pomohla a bude to ono a nie nieco zlé 🙂

menonepodstane
autor
9. nov 2014

@besnota ďakujem za názor 🙂 uvidím ako ďalej