Gynekologička MUDr. Václavová z Procare
Ahojte, máte niekto skúsenosti s MUDr. Zuzanou Václavovou z Procare? Plánujem tehotenstvo a uvažujem nad zmenou lekárky. Tato lekárka mi robila laparoskopiu, zdala sa mi milá a aj po odbornej stránke ok, ale nechcem sa rozhodovať len na základe prvého dojmu, preto ma zaujímaju Vaše skúsenosti. Vďaka.
A dievčatá este ma napadlo neviete či pani doktorka vaclavova aj robi pôrody? Ak ano kde?? Dakujem 🙂
Ahojte, mate niekto skusenosti s touto pani lekarkou ohladom morfologickeho vysetrenia v 20.tyzdni TH ? Dakujem
Ahojte, vidim, ze spominana pani doktorka nie je medzi lekarmi ProCare na stranke, je este stale na MD? Viete mi odporucit niekoho ineho (gyn) z ProCare?
No, a uz to vidim, pani doktorka je fuc .... co sa v tom procare deje? 😖 http://www.procare.sk/clanok/oznam-pre-klientky...
Mne pani doktorka Vaclavova robila morfologicky ultrazvuk na Antolskej a ako pise aj nikuska29, velka spokojnost! vsetko pekne vysvetlila, ukazala, celkom dlho sa nam venovala, velmi prijemna doktorka z prveho dojmu. Tiez by ma zaujimalo, kde ordinuje a ci robi aj porody, skoda ze mi nenapadlo opytat sa jej :(

@krestankalivia ahoj akurát dnes som u nej bola v interklinik na ultrazvuku a stal ma 50€ velmi dobry prístup .p doktorka bola skvela 🙂