Hair plus sérum na rast mihalníc počas dojčenia

angielik
20. sep 2020

Sú tu nejaké ženy ktoré používali Hair plus serum na rast mihalnic počas dojčenia? Ale máte skúsenosti?

sara07
20. sep 2020

nebrala by som to teraz, to si skôr umelé nalep teraz su pekne rozličné alebo trsy si nalep nemusi to byt cely pas

majamat
20. sep 2020

sestre som objednala Nanolash a ona sa docitala, ze pocas dojcenia to nemoze pouzivat. neviem aky je rozdiel v tychserach, ale nieco budu mat podobne, obe su ucinne.

angielik
autor
25. sep 2020

@majamat @sara07 baby takze čo sa týka hairplus ma čisto prírodné zloženie, žiadne hormony ani nič podobne. Len pre info 🙂 pekný dnik

majamat
25. sep 2020

@angielik aj Nanolash ma prirodne zlozky a aj tak sa pocas dojcenia neodporuca. neviem kde to sestra vycitala,a le asi v letaciku, co bol v baleni.

angielik
autor
25. sep 2020

@majamat nanolash obsahuje hormón prostaglandin, hairplus nie

majamat
25. sep 2020

@angielik nevyzna sa uplne v tych zlozkach, preto je kludne mozne, ze je tam neico zasite, co nepoznam a zlozenie Nanolash je problem aj najst, ale teda je tam zlozka, ktora by mohla byt prostaglandin,a le teda asi bude prirodneho povodu. no Hair plus tiez nei ej na tom uplne dokonale. ja mam pocit, ez tieto sera sa na tom velmi podobne. napr, obsahuje Triethanolamine, ktory je karcinogenny a neodporuca sa do prirodnej kozmetiky. nechce sa mi verit, ze by neskodne prirodne zlozky sposobili taky rast mihalnic, ako zlozky tychto ser sposobuju.

angielik
autor
26. sep 2020

@majamat vidis to som ani nevedela s tým triethanolamine..

selu11
26. sep 2020

@majamat Pravda veliká. Ženy sa často obmedzujú počas dojčenia a pritom úplne zbytočne. To by sme museli tie séra mať namiesto pitného režimu aby to škodilo. Veta "ako málo cenené sú dojčace ženy..." hovorí za všetko ☹️
Troška mimo tému sér budem, ale mne laktačná na podporu tvorby mlieka poradila moringu na ktorej je aj napísané, že sa počas dojčenia nemá užívať.

selu11
26. sep 2020

Napríklad karcinogenna je aj "fialová vodička" - genciánový roztok... Ale asi vo veľkých, naozaj veľkých množstvách.

angielik
autor
26. sep 2020

@selu11 tiež som názoru že všetko v malom množstve neuškodí, ono to väčšinou je aj tak, že vyrobcom sa nechce skúmať či je to vhodne alebo nie je, jednoducho napíšu nevhodne a vybavene, mne napr neodporúčali tetovat sa počas dojčenia, strašne veľa som o tom čítala a nakoniec som šla, klop klop všetko ok, tiež mala kerka nie na pol chrbta. Mna to len zaujimalo lebo som kontaktovala aj Facedermu a písali že ma čisto prírodné zloženie a teraz som našla zaujímavý link https://www.naturshop.sk/co-je-prirodna-kozmeti... a niektoré latky v tom sere sú čo nie sú prírodné..

selu11
26. sep 2020

@angielik To by sme sa potom počas tehotenstva a počas dojčenia museli zavrieť niekde do bubliny, nejesť, nepiť, najlepšie nepoužívať žiadnu kozmetiku, nedýchať. Ja keď si neviem rady čo počas dojčenia môžem, vždy idem na mamila.sk. Presne ako píšeš, nechce sa im skúmať. Žena by tej škodlivej látky musela mať v prvom rade veľmi veľa vo svojej krvi.
Raz som na mamile čítala aj fakt, že ženy sa nechcú vzdať lakovania nechtov, farbenia vlasov, kávičky... A preto predčasne odstavia dieťa a to mu škodí viac, ako keby si raz za čas tento "prehrešok" dopriala, keďže to vlastne neškodí vôbec 😉

newelli
16. nov 2020

Ahojte baby. Trošku na inú tému. Facederma má teraz akciu na hairplus 2ks za 100€. Akcia platí do Vianoc. Je tu niekto z BA kto by sa somňou zložil? Tiež ešte kojim a nechcem hneď kupovať 2 ks.