Hanbím sa za svoje prsia
Prosim o nejake povzbudive slovicka ☹ Nie o rehotajuce sa prispevky,alebo o prispevky o tom,ze ako sa mozem hanbit pred muzom,ked ma miluje on a ja milujem jeho.
Kojila som jeden rok.Uz pred kojenim som mala prsia jednotky.Uz vtedy som sa trosku hanbila,ale co,boli male,ale pevne,stali same 🙂 No teraz je to katastrofa.Prestala som s dojcenim asi pred mesiacom a na co sa pozeram pred zrkadlom je tragedia.To,ze ovisli by ani nevadilo,lebo uz predtym tym,ze boli male boli vysoko,ale pohlad zboku na telo ma zabija.Tak som sa aj predklonila a to bol pohlad na nezaplatenie,mne tam visia snad len bradavky ☹ Ziadne gulate tkanivo ☹ Fakt len koza na tom vycucana bradavka a koniec.
V poslednej dobe sme sa s manzelom milovali len v tricku a tak,rychlovky,ved to poznate,ale teraz nanho nevysadnem ani za nic.Pred tym zrkadlom som sa rozrevala ako male dieta,viem,ze SOM DALA DCERKE TO NAJLEPSIE,co som mohla dat,NELUTUJEM TO,ale s tymto sa vysporiadat neviem,strasne sa hanbim ☹
Poradite mi nejaku poriadnu push upku aj za vela penazi,ale aby spravila aspon pred svetom kuzlo?
Poradite mi nejake cviky,ktore by mohli zabrat?
Ako sa vysporiadat s tymto problemom?Ved zena ma byt zenska a nie toto ☹
A ano,som si vedoma,ze na svete su ovela vacsie problemy,toto je zanedbatelne,ale momentalne ma prave toto trapi a nepomozem si ☹
@liza2222 nehnevaj sa uz ti to napisem takto: NEZMIER SA,vyplakavaj, lutuj sa... tvoje dieta/deti budu nestastne (co je super pre teba asi, ved pokazili ti prsia...), tvoj vztah tiez... tu je jedine radikalne riesenie,ale to podstupit nechces, lebo so ziadnym vysledokm ako vratenie casu nebudes spokojna. Ja to jednoznacne vidim, tak ze sa totalne zdepats, skoncis u psychologa a aj tak sa nic nevyriesi. Ale asi ti to za to stoji...
@liza2222
Ahoj! Kdyz Te tu ztu a hlavne pozoruju, jak se vyviji Tema..prijde mi, ze vazne patris k tem, kteri ty prsa potrebuji, aby se nezblaznily a "nezabily"..
Samotni lekari, kdyz se nekdo hlasi o jejich plastickou pomoc, tvrdi, ze pokud "nova" prsa nejsou treba, ale "pacient" je naruseny touto posedlosti tak, ze je to nejen jeho esteticke prani , ale zaroven i dusevni ..povoluji tyto operace provest z techto duvodu - z psychiky..psychicke vyrovnani s nasim telem je totiz dulezitejsi nez estetika, i kdyz se prolina..Kdyz Te ctu, prijde mi to uz jako diagnosa patologicka..nemyslim to zle, jen si myslim, ze patris do skupiny, kde Zeny, ktere prsa, nos, bradu, tvare, vicka...stehna... potrebuji"nove" aby mohly zit dal..a radovat se ze zivota..
Jen nezapominej, ze pokud jsi svym pranim posedla..dnes to jsou prsa, ale zitra to muze byt zadek, nos, vicka , vlasy a bude z tebe treba PES...i takove jsou, co se podobaji vice svemu milackovi psovi nez milackovi llidskemu😉
p.s. napis Jeziskovi 😉 🙂 a dej vedet..
@liza2222 NEBLBNIIIIIIIIIIIIIIIII
Jak muzes prirovnavat prsa k detem?
Dobre , ja mam prsa az ke kolenam, zvlaste leve, protoze z neho lepe teklo a lepe se mi na te strane lezelo pri kojeni...
Odkojila jsem 4 deti..kojila jsem zhruba dohromady 5 let 😎
a kdyz si postezuju na sve telo a sviram do podprsenky pred mym muzem me popraskane pomerance..povzdychnu si ..tak muj muz je prvni, co rika, co by daly jine zeny za Tve telo 😲 😲 😲
A deti? I kdybych mela na vozicku zustat kvuli epiduralu, ktery mi zle pichli..i tak je to to nejkrasnejsi s kym se delit o zivot a kvuli komu rano otvirat oci 😵 😵 😵
Jsou Vanoce!! Zrejme mas depku..Vanoce nejsou jen radosti, Vanoce jsou hrozbou pro lidi, co se trapi, az uz nemoci ci Prdem.. 😢
Nostalgie se tomu rika..ty mas nostalgii casu....je ti smutno, verim, ze se chovas takto , protoze se citis sama..
Muzeme se citit osamoceni, i kdyz jsme obklopeni detma ..rodinou a prateli..
Mas smutne a nestastne "ja" ale ver tomu, ze Prsa nejsou Tve ja..a pokud ano, RES to a rychle..protoze z PRDU jsou ty nejvetsi zivotni nehody 😎
no neviem ci to tu uz nie je viac provokacna diskusia ako taka co by mala nieco riesit...
@simca06022011 myslis, ze provokuje? podle mne.. 😉 NE
podle mne "onemocnela touhou"..a z teto nemoci se muzes i zblaznit..proto ji i samotni lekari respektuji a kvuoli psychice propvedou i to, s cim "nesouhlasi"..protoze se domnivaji, ze esteticky neni treba..ale podle psychiky ano.. 😉
@irriss vies, keby velmi chcela vacsie prsia a robilo by to problem, ide na tu plastiku, ale tu ani plastika nic nevyriesi. Nenecha si to vysvetlit, jazvy sa hoja kazdemu inak a je to aj o sikovnosti lekara, ked jeden nerobi dobre, idem k inemu... porezala som sa,oaplila.. vidim ako sa jazvy hoja mne a viem, ze ked mam aj hlboky rez strati sa mi to, ked vidim, ze je to prave naopak, ze jazvu mi vidno aj po 5 rokoch tak nejdem na operaciu, ked sa mi rez hoji tou "vypuklou" jazvou tiez nie... ale su zeny co si toto nedaju vyhovorit, idu na plastiku a potom to zle vyzera a ine maju z toho stresy (ja som taka gramblava, kazdu chvilu podrezana, popalena, udreta, spadnuta.. 🙂) FAKT), viem, ze "bielu" jazvu kym sa mi strati zamaskujem samoopalovakom uspesne. Detto su zeny biele ako cmar a jazvy sa im hoja a ostavaju tmave.. A otom, ze sa to niektorym dobre nezahoji, lebo nedodrziavaju klud, starostlivost o jazvy, alebo cakaju ze za pol roka to bude "hotove",tak to je omyl... proste riesenie sa vzdy da najst... bohuzial, prsia sa uz viac nezmenia, neznasaju vykyvy hmotnosti, cas bez cvicenia, podprsenky... proste citlivky... gravitacia tiez urobi tym padom svoje... Ked sa nieco stane, uz sa to neodstane. Ale tu sa neda ani tak, ani tak... a stale dookola sa k tomu liza vracia.
@irriss nei ze provokujem, to som zle vyjadrila, skor... ako by som to povedala... 🙂) dostala sa do neriesitelneho cyklu, otvara to tu dookola aj ked uz clovek nevie ako je pomoct, preotze tu pomoze uz len navsteva psychologa, nejaky zivotny ciel (iny okrem prs) a zmierenie sa so stavom. Alebo riesenie plastikou a potom dalsia depresia z jazvy... no kde je tomu koniec ? 🙂
@simca06022011
@simca06022011
ahaaaaaa. asi jsem to preskakala jinak...budou Vanoce..jsem online ale skacu sem a tam..jako Jezisek.. ☹
..a na Tvou posledni otazku bych vedela, odpoved..vim, ze by se Ti i libila..jak znam Tve chute na MK 😀 😀 😉
ale nemuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuzu, vyhodili by mne.. 😲 a to bych nadelila nekomu kraaasne a vesele a to nechci..Jeziskem a tudiz panem jsem ted jaaaaaaaaaaaa 😀 😉
proto volim ticho a odchazim po spickaaaaaaaaaaaaach😀😉
@simca06022011 a co mi pyxcholog pomoze neuvidim ake mnam zohavene telo?neuvidim ako vie zničit tehu všetkoio?
@liza2222 no pomoze ti psycholog v tom, ze ti ukaze ze aj s tym sa da zit a presmeruje ta na nieco ine.
@liza2222 75/B nuz poviem ti kukla som si na kozy a fakt potrebujes lekara a chirurg to nie je, ved to su normalne standardne prsia.co chces na nich rezat/plnit, natahovat??? kup si kvalitnu podprsenku.
kojila som 2x , viem ze cca rok po dokojeni su tie prsia ako blato ale pri tejto velkosti sa to zrovna. Ked som bola v razi mala som 75 D, takze moje zlate Bcka
@liza2222 nerozculuj sa, ona povedala ze SI kukla NA kozy.. tj na svoje... a nie na tvoje...
@simca06022011 PREPActe nechcem nikomu ublizit
@allysonn uplne ta chapem, ja kojim 4ty mesiac a moje predtym pevne a hlavne SUMERNE trojky sa zmenili na nepoznanie. so striami som sa ako tak este vyrovnala pocas tehotenstva, bol to tyzden placu a presvidcania od mm, ze on ich tam vobec nevidi), ale s tym ze mam jede prsnik asi o cislo vacsi ako druhy sa nevyrovnam asi nikdy.
mam z toho depresie, je mi zle ked sa pozriem do zrkadla, stale dufam, ze 'sa to nejako spravi'. o tom, ze sa hanbim vyzliect pred mm ani nemusim asi pisat. co sa teda podpisalo na nasom sexualnom zivote. on sice tvrdi, ze to nie je ziadny problem a pacim sa mu este viac ako predtym, lebo som mu dala syna, ale mne je zo seba do placu.
kazdy kto odsudzuje plastiku but nevie o com hovori a nedokaze sa vzit do mojej koze alebo ma take sebavedomie, ze by mu to neprekazlo. klobuk dole, aj ja by som take chcela mat. ale nie je vela veci, ktore by sa mi na mojom tele pacili - teda boli dve - moje pery a moje prsia....... ja na plastiku uz setrim.
vie,m odkledy mam take
@liza2222 NENAVIDIM SA DECKO JE AKO MOR - toto je zufale volanie o pomoc. Si na konci svojich psychickych sil. Akakolvek konzultacia na MK Ti riesenie nenajde. Dockas sa akurat toho, ze sa tu budu na tebe niektore realizovat. Zavri kona, otvor googla a hladaj psychologicku poradnu v okoli. A bez tam.

@simca06022011 nikdy sa nezmierim z tym nikdy