Hanbím sa za svoje prsia
Prosim o nejake povzbudive slovicka ☹ Nie o rehotajuce sa prispevky,alebo o prispevky o tom,ze ako sa mozem hanbit pred muzom,ked ma miluje on a ja milujem jeho.
Kojila som jeden rok.Uz pred kojenim som mala prsia jednotky.Uz vtedy som sa trosku hanbila,ale co,boli male,ale pevne,stali same 🙂 No teraz je to katastrofa.Prestala som s dojcenim asi pred mesiacom a na co sa pozeram pred zrkadlom je tragedia.To,ze ovisli by ani nevadilo,lebo uz predtym tym,ze boli male boli vysoko,ale pohlad zboku na telo ma zabija.Tak som sa aj predklonila a to bol pohlad na nezaplatenie,mne tam visia snad len bradavky ☹ Ziadne gulate tkanivo ☹ Fakt len koza na tom vycucana bradavka a koniec.
V poslednej dobe sme sa s manzelom milovali len v tricku a tak,rychlovky,ved to poznate,ale teraz nanho nevysadnem ani za nic.Pred tym zrkadlom som sa rozrevala ako male dieta,viem,ze SOM DALA DCERKE TO NAJLEPSIE,co som mohla dat,NELUTUJEM TO,ale s tymto sa vysporiadat neviem,strasne sa hanbim ☹
Poradite mi nejaku poriadnu push upku aj za vela penazi,ale aby spravila aspon pred svetom kuzlo?
Poradite mi nejake cviky,ktore by mohli zabrat?
Ako sa vysporiadat s tymto problemom?Ved zena ma byt zenska a nie toto ☹
A ano,som si vedoma,ze na svete su ovela vacsie problemy,toto je zanedbatelne,ale momentalne ma prave toto trapi a nepomozem si ☹
@anicka.be nechce sa mi prezerat znova celu temu, uz neviem co som pisala.. ale momentalne moja skusenost s podprsenakami je taka ze si musim kupovat urcity tvar.. tzv balconette taketo nieco http://www.astratex.sk/podprsenky/damska-spodna...
daju sa kupit uz aj v tescu, takku pripadne H&M ide o to ze ten kosicek je tvarovany zospodu nahore a je to take zagulatene, mne fakt najviac vyhovuje tento strih, lebo pri inych mi vzdy prsia tlacilo dostredu a odtial mi vyliezali, tuto su ako keby v naberacke, pekne si tam sedkaju a idealne je ak to lemuje cipka ako na niektorych v tom linku co som pridala a to este lepsie drzi.. ja by som si kupila aj z tejto stranky ale bojim sa objednavania bez skusania.. tak snad som aspon trosku pomohla..
a hlavne je vybrat si tu spravnu velkost, ja si vzdy v kabinke obleciem, naklonim sa a poskocim ci nevypadnu :D
@anicka.be nie, ak mam spravnu velkost tak nevypadnu😀 ja som raz pozerala na nete take video ako si spravne vybrat velkost a tvar podprsenky a tam bolo ze si mas kupit taku ktora sa ti da zapnut na prvy hacik a ostatne haciky zostanu volne pre pripad, ze podprsenka povoli alebo keby si pribrala a kosiky proste musia sediet, nic nevylieza, neprecnieva atd

Každopádne ak sa rozhodneš pre silikóny, tak až keď nebudeš plánovať ďalšie dieťa 😉