Helicobacter a svrbenie tela
Ahojte. Mal niekto z Vás svrbenie tela spôsobené batériou helikobakter? Ako dlho ste sa liečili?
@fjury dali mi kombinaciu antibiotik amoksiklav, deoxymykoin a omeprazol na zaludok. Bolesti zaludka mam len ak som hladna. Mne ani ta bolest tak neprekaza ako to svrbenie. Po nociach nespim, nervozna som z toho strasne a neviem za kym ist aby mi to strasne svrbenie vedel odstranit nejakym liekom 😒😳
@fjury pri koznej som bola, dala mi masticku ktora je neucinna , ona si mysli ze asi mam alergiu na potraviny alebo co, lebo prvy krat som mala helikobakter negtivny, ona podla toho urcila ze asi alergiu mam. Potom sa robil test na helikobakter neskor uz bol pozitivny. Alergiu sme hned vylucila uz len tymnze prejavy su max 3 dni. Mna svrbi telo mesiac a nejko niesom obsypana. Par malych cervenych vyrazok mam na hrudniku.
Ahoj,ja aktualne mam tiez helikobaktera.Mne to zacalo bolestami pod hrudnou kostou,az dych mi vyrazalo a pod pravym rebrom.Obcas toto strielalo do celej pravej strany brucha.Najprv som bola odoslana na sono zlcnika,pankreasu,obliciek,pecene.Vsetko bolo ok.Potom na mna kaslali a, snazili sa ma presvedcot ze to je stres,alebo z chrbta.No potom som schudla 3kg za tyzden a bolo mi blbo pd zaludka ako pri viroze.Obvpdakvzal krv na helikobaktera.Vyslo to pozitivne,tak smer gastro.A hned mi aj robili gastroskopiu,mam zapal zaludka a dvanastnika ,vzali vzorky.Vraj na 95% hekikobalter tak mi hned dal dvojkombinaciu atb a hekicod k tomu.Mam to na 14dni.Ja svrbenie nemam ale furt v bruchu ma niekde boli,picha,je mi zle uz aj z tych atb.A okolo pupka ma boli.Z toho som ajsa vystrasena,aby mi nerobili kolonoskopiu...mate skusenost s tym bolenim pri pupku?
@lamadea no a ty si nebola na gastre?mne povedal profesor tam,ze aj ked vyjde z krvi,nemusi byt v zaludku.Je to bakteria normalna ,kazdy ju ma,ale ked sa premnozi je zle.a niekto ju aj ma premnozenu a nicmunerobi a niekto to zle znasa.Ak to nemas potvrdene z, gastra ,tak mozno zbytocne mas atb a zataz na telo.
@carmenuska obvodny lekar mi vzal stolicu na rozbor a tam sa to potvrdilo. Ja ked som hladna boli ma tiez pod hrudnou kostou v tom trojuholniku. V okoli pupka nic a este unava zvysena a to svrbenie celeho tela.
Mne stačila na zničenie helikobaktera Masticha
@carmenuska presne takéto problémy ako odpisujes mam aj ja
@fjury aj bolest okolo pupka??nie je toto stale ,iba niekedy alebteda boli dost.ja uz mam strach,ci nemam nieco v creve tenkom a nemusim na kolonoskopiu este aj.Ale rozmyslala som,ze aj z atb to moze byt uz.
@carmenuska ano aj okolo pupka mam bolesti stále, bol som aj na kolonoskopii alo kolono je len na hrude črevo nie na tenké, ja možno pôjdem aj na tenké črevo
@carmenuska tu si jukni viac mastichaterapia.sk
Prosim vas,mali ste aj silnu unavu a slabost ,ked ste mali HP?
@carmenuska ano
@fjury a akoako dlho?ja v utorok koncim s atb po 14dnoch a zlepsenie nejake nebadam.Ale takto oni este ucinkuju nejaky cas.Mam aj anemiu,nevoem ci z toho.A ten HP je aj v crevach,ci oba v zaludku?ked ma boli okolo pupka...
@carmenuska mňa to už trápi cez 3 mesiace, ja som mal aj vysoky kalprotektin, skus či nemáš aj ten vysoký, mňe antibiotika nepomohly
@carmenuska tu slabosť mám už dlhšiu dobu
@carmenuska ja mam unavu citelnu teraz ked mam HP

@lamadea áno mal som ho a stale mam aj s tym problém, je to pliaga ten hp