Helicobacter a svrbenie tela
Ahojte. Mal niekto z Vás svrbenie tela spôsobené batériou helikobakter? Ako dlho ste sa liečili?
@lamadea Môj manžel mal helicobactera a má to úspešne za sebou.Nebral ale antibiotiká.Vybral sa iným smerom.Svagrina brala pol roka antibiotiká a nepomohlo.On ich znáša zle,tak si veľa naštudoval a liečil sa pomocou prírodných látok.Mal aj plesne v tomto čase v tráviacom trakte,tak to si vyliečil tiež.Imonoalergologicka ho sama veľmi chválila.
@lelicav ma u mna obdiv kazdy kto ide zdravsiou cestou a odmietne antb. Sama svoju rodinu liecim len tym co priroda da, akurat u mna to nefunguje 😀 Ako na potvoru, som zvedava kedy mi pridu nazo z coho ma vobec tak moze svrbiet cele telo, ved ak by to bolo od helika aspon by sa to malo zmiernit po antb a ono nic.
@lamadea Antibiotiká vôbec nemusia zabrat.Aj jeho svrbelo telo a vyhádzal sa najmä ak vošiel zvon dnu do tepla.Zabrali mu kokosový olej,oreganovy olej a olej z jadierok grepu.Vytvoril si podľa informácií z roznych zdrojov akysi cyklus kedy ich striedal doplnal,alebo aj uplne vynechal.Aj tie majú rôzny obsah účinných látok,takže aj toto si sledoval pri kupe.Ktomu 0 cukru.Len ten z ovocia a žiaden alkohol.A samozrejme disciplína.
@lamadea Myslím,že áno.Od preliecenia má pokoj.A ešte som si spomenula,že imonoalergologicka odporučila otestovať celú rodinu a to 2x s odstupom 7-10 dní.Lekarka deti a ani moja s tým nemala problém.Aj keď u nás nezdieľame príbor,fľaše a ani poháre,takže prenos bol malo pravdepodobný.Ale pre istotu sme sa otestovali .
Baby a kolko ste schudli,ked ste ho mali.Ja za 4tyzdne teraz 5kil.otras.az sa bojim,ze aj cosi ine mi je.moze to byt az tak?
@carmenuska ja zase priberam ... jest mi chuti lebo ma boli zaludok ked som hladna
Ahojte .Mám uplne rovnake problemy ...bolesti brucha od hora az po pupok sposobene helikobakterom. Ant beriem uz druhy krat ,uz ich betiem tyzden a este tyzden budem ale zlesenie necitim ...som z toho vsetkeho uz zufala ...od kedy mam hp zivot sa mi uplne otocil...je to hnus
Ahojte.Tak ja mam vyslwdky histologie z gastroskoie a hp mam negativny ,ako aj celiakiu.Nakolko tam dr.videl zapal zaludka a dvanastnikaaj,tak si bol isty ze je to z hptej,lebo mi vysiel aj z krvi.vyzera,ze ja som tu liecbu brala zbyticne.Fakt meviem co mi je.Od unavy padam.na hubu.Bolesti brucha, chudnem .Este ma poskaki na alergo,ci nemam nejaku pitravinovu alergiu

@lamadea mňe to začala tiež bolestou pod hrudnou kostou absolvoval som kardio vyšetrenie a to bolo negatívne tak bolesti na hruďi môžu byť od žalúdka a hp