icon

Helicobacter a svrbenie tela

lamadea
29. okt 2018

Ahojte. Mal niekto z Vás svrbenie tela spôsobené batériou helikobakter? Ako dlho ste sa liečili?

Strana
z3
lamadea
autor
9. nov 2018

@fjury no budem musiet lebo ma z toho svrbenie porazi....

fjury
9. nov 2018

@lamadea a na vyšetrení tenkeho čreva si bola?

lamadea
autor
9. nov 2018

@fjury nebola som na ziadnom vysetreni 🙄 ... obvodna, alergolog, kozna.

simca06022011
9. nov 2018

Svrbenie tela je bežné napr. Pri probléme s pečeňou. Ale napr niektoré z tých liekov/ATB nemá takéto vedľajšie účinky?

fjury
9. nov 2018

@lamadea mňe dali teraz tabletky od bolesti a uvidím ci to pomôže a potom ma posielajú na MR ak to neprejde

carmenuska
9. nov 2018

@fjury ako sa robi vysetrenie tenkeho creva?

lamadea
autor
9. nov 2018

@simca06022011 pecenove testy boli v poriadku celkovo krvny obraz, lieky neberiem ziadne

lamadea
autor
9. nov 2018

@fjury a svrbenie tela si im spominal?

fjury
9. nov 2018

@lamadea s časti spomynal, v papieroch mam napísané enterografia MR ak neprejdu ťažkosti

lamadea
autor
9. nov 2018

@fjury no pevne verim ze tato pliaga kazdeho z nas co najskor prejde a budeme si moct napisat ze konecne sa citim byt fit 😊😊😊

fjury
9. nov 2018

@lamadea a ešte mam otázku, robili ti aj rozbor kalprotektinu?

lamadea
autor
10. nov 2018

@fjury fuuha vies ze vobec netusim???? Co je to za vYsetrenie????

paulo1708
10. nov 2018

Lamadea no ja za mesiac už druhý krát beriem antb. Prvý krát dva týždne ale počas liečby prvými antb bolo mi super ,ale došli lieky a ja o týždeň som bola zase na gastro kde som teraz dostala dvoje už iné antb plus bizmut nejaky,ale zlepšenie po týždni asi len minimálne...ešte do piatku to mám užívať no dúfam ,že to už bude ok...ináč o mastiche som sa dočitala aj ja strašne si ju chvalia a mám ju už aj ja doma tak po ant skúsim ešte mastichu.....antb ma úple zničili..

lamadea
autor
10. nov 2018

@paulo1708 dam vediet po mesici pouzivania ci mne zabrala. Lebo antb zjavne nie ...

fjury
10. nov 2018

@lamadea mňe to zistili to počas HP že mám aj vysoky kalprotektin to je to stolice zápal čo môže hoci čo spôsobovať , mňe ho kontrolujú čo 2 týždne

paulo1708
10. nov 2018

@lamadea ďakujem ..dúfam že sa z toho dostaneme ...je to už dlho zda sa mi to nekonečne už..prajem skore uzdravenie všetkym

babulka82
17. feb 2019

@lianne7 prosim ako dlho a v akych davkach sI mastichu uzivala pokial zabrala?

lianne7
1. mar 2019

@babulka82 ahoj ,užívala som 2krat denne 1kapsulu pred jedlom,ešte sa mi dokonca zvýšilo z balenia.

andulkaanka
25. nov 2021

@carmenuska aj ja mám také problémy ,helikobakter ,zápal žalúdka.Mne pri vyšetrení vzal dve vzorky na biopsiu,a dal mi len ozzion a kázal prísť na kontrolu o mesiac,kde mi predpísal dvoje antibiotiká na 10dni a ďalej ozzion-na protonovu pumpu.tiež mám naďalej bolesti ako ty brucha okolo pupka,právom boku pod rebrami až do chrbta mi ta bolesť ide.Bola som už aj na chirurgii stým, chyrurg po vyšetrení má odoslal na USG brucha , ktoré dopadlo ok.chyrurg napísal do lekárskej správy , že odporúča gastroskopicke vyšetrenie.Na ultrazvuku mi povedala pani doktorka , žeby bolo dobré urobiť cetečko brucha.

mirkalemurka
11. dec 2024

@lamadea Ahoj, prosim, zbavila si sa svrbenia tela a helicobaktera? Co ti prosim pomohlo? Mna neskutocne svrbi telo uz 6 tyzdnov, pridala sa k tomu aj bolest v hornej casti brucha. Antihistsminika nezaberaju vobec.

teressa62
18. jan 2025

@lamadea Dobrý deň. ,mam to iste. Zistilo my helic.a zapal zaludka ..každý deň bolest zaludka každý deň nenormálne vsrbenie tela až tak ze moje telo je cele modré fialové (modriny)pocitujem unavu,zvracanie po jedle ,nasadili my 3 antib..tak som zvedava ci pomôžu...

Strana
z3