Helicobakter a problémy so stravou
Ahojte
Je tu niekto kto mal zle vysledky z histaminovej kvoli tomu ze mal helicobaktera ? Alebo intoleranciu na kazein ?
Mne vysli hranicne hodnoty ale mne nikdy pred tym nebyvalo zle teraz mi je zle stale.
Doktoka mi zistila helicobaktera z krvy a gastro ma odmietol vysetrit som objednana ku 2 no este 2 tyzdne cakania.
Mam stale nafuknute brucho ked som hladna ma boli v strede pod hrudnym kosom ked sa najem ma nafukne. Uz som zufala neviem co jest. Jem iba ryzu ryzove chlebiky ryzovu kasu uz mi je z toho zle ked si dam nieco ine uz mi je tazko. Schudla som 22 kg.
Chcem vediet ci mam este nadej na normalny zivot 🙄
@toniejepodstatne syn mal tiež nonstop kŕče, bral mastichu, preliečil sa. Už je to zo 9 rokov, stále je v poriadku.
@toniejepodstatne syn mal tiež nonstop kŕče, bral mastichu, preliečil sa. Už je to zo 9 rokov, stále je v poriadku.
@lilke mal problem aj s histaminom ?
@lilke mal problem aj s histaminom ?
@toniejepodstatne histamin nie, ale navyše laktóza+ SIBO. Sibo sme "preliecovali" veľmi tvrdou diétou, jedol 3-4 dni 1 potravinu (začal zemiakmi), postupne sme zavádzali vždy v rovnakom intervale ďalšiu, ktorú zvládol bez kŕčov. V tomto histamin je tiež niečo podobné, musíš si nájsť potraviny, ktoré zvládaš, a vyradiť mnohé (okrajovo viem podľa neteriek a tety, čo nesmiem použiť pri ich návšteve).
Ja som mala obrovské protilátky na helikobaktera a testy na gastre preukázali že ho absolútne nemám. Že som ho doslova vyhubila chlorellou a jačmeňom od GW. Mamina zas jedla Mastichu a dávala si koloidné striebro a tiež sa ho zbavila úplne. Jeme všetko.
@sisamisaaa a kolonoidne striebro jedla ? Prosim
Ja som uz zufala vsetko co zjem ma nafukne buble mi v bruchu stale 🙏🏻 tesim sa uz normalne na daku liecbu len neviem co ci cakat na gastro alebo alebo si nieco objednat davat zatial
Ja som uz zufala vsetko co zjem ma nafukne buble mi v bruchu stale 🙏🏻 tesim sa uz normalne na daku liecbu len neviem co ci cakat na gastro alebo alebo si nieco objednat davat zatial
@toniejepodstatne na gastro ti budú liečiť helikobaktera 3-kombinaciou ATB. Mastichu si síce zaplatíš sama, ale ATB ti zlikviduju kompletný mikrobiom v čreve, a onedlho možno budeš na rovnakej štartovacej čiare. Pogoogli aj na zahraničných stránkach, ja som skúsenosti s mastichou našla v minulosti práve tam. Mimochodom,syn ATB vôbec nebral, je alergik, nemohli mu ich ani predpísať.
@toniejepodstatne kúpila som jej 50ppm z planetanatur.sk, pol litra, pila to vždy na noc 1-2 PL (nesmie byť kovová), má sa dokopy ten liter vypiť ale jej stačilo pol litra a u mastichu neviem kde si kúpila. Ale pomohlo jej to.

Ja som mala obrovské protilátky na helikobaktera a testy na gastre preukázali že ho absolútne nemám. Že som ho doslova vyhubila chlorellou a jačmeňom od GW. Mamina zas jedla Mastichu a dávala si koloidné striebro a tiež sa ho zbavila úplne. Jeme všetko.