icon

Herbalife - vaše skúsenosti

lenka803
20. feb 2017

Ahojte. Aké máte skúsenosti s výrobkami od firmy herbalife? Na internete je kopec negatívnych recenzií ale poznám celé rodiny ktoré fičia na ich výrobkoch. Ja osobné som skúšala čistiaci gél na tvár a musím povedať že lepší som nemala. Aké máte skúsenosti vy?

evittam
Autor odpoveď zmazal
hors
31. mar 2019

@lulila098 tak ja som ho tak kupovala, ja som na tom nezaravala ja som predávala to co som ja nepotrebovala. Pani si ich kúpila a bola spokojná. Tak neviem co riešite.

alena1967
2. apr 2019

@lakymiso neprisiel mi emai od vas , som aj na fb Alena Pelcova Ďuranova ..ak mate zaujem tak tam by sme sa mohli dohodnuť ..no určite moja ponuka by bola ovela mensia ako 43eur..

alena1967
2. apr 2019

@lakymiso ak sa vam da ozvyte sa mi na fb dohodneme sa https://www.facebook.com/alena.duranova.54

alena1967
2. apr 2019

@zuzpar 35eur

lulila098
2. apr 2019

@zuzpar pri registrácii ešte lacnejšie. Ak máte záujem ozvite sa mi. Vysvetlím... 😉

lulila098
9. máj 2019

@sonulik1983 to je taka somarina. Moja mamina a aj segra to užívajú cca 15rokov a žijú🤦 ja to užívam tiež...

tabakmirka
9. máj 2019

@lulila098 Podľa mňa to vôbec nemusí byť somarina. Každý organizmus je iný a niekto to proste zvládnuť nemusí. Ja sa takýmto veciam radšej vyhýbam, niet nad to mať pestrú plnohodnotnú stravu!

lulila098
9. máj 2019

@tabakmirka mam aj veľa klientov a tiež sú živý.. To je nezmyselny výmysel...

evittam
9. máj 2019

@tabakmirka Tak ved musi vychvalovat co predava. Umelé somariny za pekne peniaze.😁😉

evittam
9. máj 2019

@lulila098 Jediný vymysel je to,ze HL je k niecomu prospešný.😉

tabakmirka
6. jún 2019

@lulila098 Nehovorím o tom, či je niekto živí či nie je. Ale je pravda, že niektoré tie veci nemusia sadnúť každému, nemusia vyhovovať a človek si tým môže len privodiť problémy. Podľa mňa keď má človek vyváženú stravu, zeleninu, ovocie tak tieto srandy vôbec nemusí riešiť a vyhadzovať kopu peňazí len tak!
@evittam Asi tak. Jak keby niektorí ľudia už ozaj nevedeli čo s peniazmi. A potom niekto povie, že zdravá strava je drahá. Hlavne že za čerstvú stravu, zeleninu je mnohým ľúto dať peniaze, ale za čosi takéto nie.

zlatka33
Odpoveď bola odstránená
lulila098
9. sep 2019

@tabakmirka ale NIKDY nedostanes do tela za den tolko vitaminkov a mineralov ako s Herbalife.moj nazor

tabakmirka
9. sep 2019

@lulila098 Tvoj názor ako si napísala 🙂 Hlavne aj kopu nezmyslov dostaneš do tela 🙂

radkauhrin
16. sep 2019

Za mna môžem povedať, že s Herbalife mám veľmi dobre skúsenosti. Po zdravotnej stránke sa mi veľa zlepšilo a čo sa týka kozmetiky tú pravidelne používam. Nemyslím si že je to zbytočne vyhadzovanie peňazí. Pretože logicky si myslím, že keď kúpim kokteil ktorý mám ako raňajky (resp. niekto aj ako večeru alebo olovrant). Takze logicky Si nekupuje ešte iné raňajky navyše čiže ušetrí.Kúpim jeden kokteil a nebudem každý deň kupovať chleba s parkom a slaninu. Takze pred tým ako niekto toto napíše, by si to mohol rozratat že na iné potraviny koľko by minul;). A úplne nerozumiem tomu keď niekto napíše že z produktov herbalife ma zdravotné problémy, príde mi to take že každý kto užíva HB a náhodou mu príde zle. Tak sa toho chytíme a ideme tvrdiť že je to z ich produktov :D dosť smiešne.. a jojo efekt? Ak beriete produkty 4 mesiace a potom ich vysadite a date si hamburger s tatarkou, tak čo čakáte?.. udržanie váhy určite nie.. a hlavne tí múdri ľudia čo o tom nič nevedia , iba s počutia. Skôr sa zamyslite keď tu tak riešite, že čo to obsahuje a aké sú to prášky, umeliny atď. Že Keď idete do obchodu a máte tam v košíku pastiku, colu alebo iné sladené nápoje a podobnee veci. Tak sa skúste pozrieť čo tie veci obsahujú. A potom že ktoré z toho je lepšie;)

lulila098
23. jún 2020

@radkauhrin ale koktail ti vydrží cca 2 týždne. podľa toho koľko si dávaš odmerok. Malý by sa dávať 2 odmerky. A teda do mesiaca kúpiš 2 a aj 3 pixle. Čiže neviem ci sa to moc oplatí... Ak s tým nepracujes minies veľa

vladkachovancova
17. júl 2020

Ahojte,ake mate skusenosti s Herbalife vramci chudnutia?oplati sa? Zvazujem nad tym aj ked je to celkom draha investicia.Pani mi to ponuka za 69e.oplati sa?

lilianka28
17. júl 2020

@vladkachovancova to je veľa.
Schudneš ak budeš nahrádzať napr. raňajky kokteilom, vynecháš sacharidy ...aspoň trochu pohybu. Nie že niekto čaká, že schudne z kokteilu. Kokteil je NÁHRADA jedla s minimom kalórií a s obsahom živín. Ja som si ho zarábala do vody nie do mlieka.

mrkvicka060
17. júl 2020

@vladkachovancova ked som zacinala chudnut a vecerala som o 17 a mala cely den mensie porcie jedal, tak som si HL koktejl davala ako druhu veceru, aby som neumrela od hladu, kym pojdem spat. Takze sa mi s nim lahsie chudlo prvy mesiac. Potom som si zvykla na posledne jedlo o 17-17:30 a uz mi ho nebolo treba. Ale pomohol mi nabehnut na system mensich porcii. Neuzivala som od nich nic ine.

lilianka28
17. júl 2020

@vladkachovancova a hlavne pravidelne jesť každé 3 hodiny , prílohy ako zemiaky a ryžu nahraď zeleninou a dodržuj pitný režim.
Samozrejme ak sa niekto po 3 mesiacoch opäť rozožerie nemôže čakať nič iné ako jojo efekt. A potom sa čudujú že diety nefungujú.

nanatko2
21. júl 2020

@vladkachovancova
Poviem svoju skusenost-dlho som sa snazila schudnut, resp mat postavu ako pred porodom, chybalo mi 5kg.Som aktivny typ cloveka, chodim cvicit aspon raz do tyzdna a stravu mam rada zdravu az na jednu vec.... sladkosti a stale som mala chut nieco vyzierat a nedarilo sa mi schudnut.... zdravotne som zacala mat nejake problemy a tak som sa rozhodla pre herbalife.Necely mesiac a vysledky su super, citim sa menej unavena, nemam chut na sladke, kila idu dole.Takze ja som spokojna.Aj ked je to investicia, ale ako pisala pani nizsie, ranajky si kupovat clovek musi... po konecnom prepocte to nie je velka investicia. Vela je o strave, mam znamu co schudla vela a necvici, len uziva herbalife.Samozrejme ze ak sa clovek opat vrati do starych kolaji priberie, ale to pri kazdej diete.... no myslim si, ako tu uz odznel nazor, ze telo si musi vybudovat navyk a potom to pojde aj samo....

lucia4493
16. aug 2020

Ak by mal niekto zaujem o herbalife kokteily alebo caj kozmetiku ...kludne mi napiste dohodneme sa aj na cene🙂

kamagma
17. aug 2020

@lucia4493 co mate?

jankabia
Odpoveď bola odstránená
lulila098
Odpoveď bola odstránená
lulila098
Odpoveď bola odstránená
lulila098
19. aug 2020

@vladkachovancova co všetko je v tych 69e.spravu poprosím

22abigail22
19. aug 2020

Skúsenosti s ich produktami nemám ale nepáči sa mi ich spôsob predaja.

Pred 2/3 tyzdnami sa mi stalo toto:
Verejné som na FB napísala príspevok pýtajúc sa skúsenosti na istý čaj.
Jedna pani mi poslala správu a začala mi ponúkať Herbalife. Hneď som ju na začiatok odmietla s tým, že neznášam aloe vera. Snažila má presviedčať o tom, že tá aloe vera tam necítiť (lebo je ochutené). Že aktuálne majú kampaň '10 dní na chudnutie" - mám brať 3 tabuľky denne, vypiť 0,5l takého nápoja cez deň a 0,5l takého cez noc.
Pekne som ju odmietla s tým, že jednoducho nemám o to záujem. Nedala mu s tým pokoj tak som ju musela zablokovať.