Hľadám chiropraktika v Trenčíne

siskasl
5. mar 2013

ahojte,poznate niekto nejakeho dobreho chiropraktika prípadne neurologa v trencíne?po porode mi praskla bedrova platnicka,uz 2 roky s tym marodujem,vyskusala som snad vsetko nic nezabera,teraz ma este aj seklo v krcnej chrbtici a vraza mi to do hlavy,uz neviem co stym mate niekto skusenosti? Dakujeem!

maser
6. mar 2013

Skôr hľadaj dobrého maséra.Masér ba si mal s tvojim problémom na krčnej chrbtici hravo poradiť,bez šklbaní tvojou hlavičkou. Čo sa týka tej bedrovej oblasti aj tam je možnosť pomoci (samozrejme je to individuálne). S tou krčnou ti masér musí pomôcť...úľava je výrazná okamžite po masáži .Veľa šťastia prajem. 🙂

siskasl
autor
10. mar 2013

@maser dakujem za odpoved,zial ani maseri,ani rehabilitacie to nespravili a co sa tyka bedrovej chrbtice pomoze to tak na 3/4 mesiace a zasa sa to zhorsi,tak ja uz fakt neviem!

maser
10. mar 2013

@siskasl Tá bedrová ked je pokazená tak tým sa kazí aj všetko nad nou.Krčnú Ti mali ale opraviť 🙂 .A ked masáž pomôže na 3-4 mesiace tak to je podla mna celkom dobre.Ak by si mala jest 3 mesiace lieky no tak neviem kam by to dalej smerovalo.Takže pravidelná masáž bedrovej oblasti ked teda masér pomože na tak dlho, a tu krčnú by tiež mal vedieť spraviť ked vie bedrovú.Prvé masáže by mali byt aspon 3 po sebe po tyždni tam kde ti pomohli. 🙂 . Viac neporadim 😉

katarinkacat
19. jan 2023

@maser masér dokáže napraviť platničky? Mam 14mm a hrozia mi operáciou plus 5mm posun stavcov je možné toto poriesit masážou? Útlak nervov.