Hľadám gynekologičku na Záporožskej v Bratislave
Ahojte, hľadám si novú gynekologičku. Najlepšie v Petržalke. Vyhliadla som si tri, medzi ktorými sa rozhodujem: Mudr. Matiašovská, Fellnerová alebo Vaníčková. Všetky tri na Záporožskej. Máte s niektorou skúsenosti? A hlavne aké sú u nich platby? Určite nechcem platiť ročný paušál, keďže chodievam akurát tak na preventívku raz za rok. Najlepšie by boli platby za výkon, ale nikde na internete som nenašla ich cenník. Ďakujem za radu...
spytam sa aj tu - kolko u dr. fellnerovej stoji 3D ultrazvuk prosim vas ?
absolvovala som 3D práve dnes a som max. spokojná , bola som vo vnútri hodinu a pani doktorka mi všetko podrobne povysvetlovala 🙂 😉 Stojí 50€, ale keďže nám malinké úspešne skrývalo priestor medzi nožičkami, o 3týždne tam idem znova 🙂
baby mudr fellnerova posiela do nemocnice pred porodom?ci sa k nej chodi az dokonca?ako to je prosim...
Ahojte, chcem sa spytat na dr. Fellnerovu- prednostne sa stara o tehotne alebo vsetky pacientky berie? Podla prispevkov som pochopila, ze skor tehotne. Chcem odist od mojej pocas tehotenstva, ale zas nechcem mat doktorku len na tehotenstvo. A ked som doteraz neplatila za ziadne ukony, teda okrem partnera pri utz a fotku, tak u nej budem? Mam ist na morfo, to ma poslala na Antolsku terajsia doktorka. Skusenosti s pani doktorkou? Dakujem
Dr.vanickovu neodporucam ani keby bola jediny gynekolog!
Som sklamana z pristupu,odflaknuta robota a kazi meno femme ktore uspesne reprezentuje dr.Fellnerova.
Mudr.Fellnerova je v pohode. Ale sestricka je hrozna. Po vysetreni mocu si neumyje ruky, zvysok vzorky si musite zobrat so sebou, lebo vraj keby to vyliala do umyvadla, smrdelo by jej to. To som este nikde nezazila. Terminy dava sestra podla seba, nie podla toho co jej dr. povie.
@lenocka84 Mudr Vanickova je mama Mudr Fellnerovej... Tak asi preto maju spolu ambulanciu
Skoda ked jedna je podla vsetkeho dobra - este som tam osobne nebola, rozhodujem sa.
bab y prosim vas u dr fellnerovej predpisala vam nejaku antikoncepciu,?vivete ktoru predpisuje resp. preferuje?mozte aj ip...rozmyslma nad antikonc. al popravde sa jej to nechcem pytat lebo som neni esre uplne rozhodnuta..daujem
@vcielka22 neviem ci chces len skodit. ale ziadnu skusenost ako opisujes som mezazila.
sestricka zobrala vzdy moc vysetrila.. a dalej neviem co s nim urobila nevenovala som takej veci pozornost..ale nikdy mi ho domov nedala.
/ak ides na antolsku ako tehula tam si flasku s mocom drzis sama sestra sa toho ani nedostkne a beries si domov/
a to ze si umyla ruky mi pride logicke..a zaklady hygieny, skor mi mi prislo divne ak by si tie ruky po manipulacii s mocom pacienta neumyla.
termin som dostala vzdy tak ako povedala doktorka.
bola som u vsetkych troch doktoriek a vsetky tri su uplne ok aj co sa tyka odbornosti aj pristupu.
Samozrejem nemozete ockavata ze dr.Vanickova bude taka ukecana ako jej mladsie kolegyne.
Ja som z ambulanciou Femme spokojna ci uz s odbornosotu, vybavenim aj pristupom, aj sestrickou(obcas je trosku mozno pomotana..ked je j zvoni telefon a este aj nieco robi a hovori jej aj dr., ale inka ok)
@angelinja normalne sa jej opytaj..neznamena ze ked sa dr na to opytas ze ju hned musi brat povedz preto naco chces alebo zvazujes...a co ta doradza a porozpravate sa ..je to prirodzene..
alebo skus potom radsej pesar Femcup alebo diaphragmu
@xoxa ahoj k doktorke som presla minuly rok v july...riesila som nejaky problem..teraz som u nej chodila cele tehu a budem nadalej. nemam pocit ze by riesila len tehotne..
nakolko ked som k nej isla dlho som hladala dr a po roku mozem povedat ze som spokojna..nakolko prist riesenia predoslej veci a aj potom starostlivost a pristup pocas tehu.
som spokojna a som rada ze som si vybrala ju.
ked som chodila na poradne..casto som bola v cakarni jedina tehulka a aniekedy sme tam sedeli pol na pol niekedy len tehulky..cize vklude k nej chod. nie je to dr len pre tehotne 🙂
@ajanaka ja som chodila do konca, ale ja som rodila v hainburgu cize som bola dohodnuta. mala som jednu poradnu v hainburgu a potom ostatne u nej. a v den terminu som bola objednana opat do hainburgu-ale v ten den som rodila takze som im uz napisala ze rano na vysetrenie nedojdem ze uz dojdem rodit :P
prosim, neviete ci sa aktualne plati u dr Fellnerovej vstupny poplatok? prip. ine poplatky? taktiez ci musim mat trvaly pobyt v Petrzalke, aby ma vzala? + ako je to s presunom karty od terajsieho lekara? vopred vdaka za infoo 🙂

baby ako prebieha gluko test u dr fellnerovej?