icon

Hľadám podporu pri uživaní antidepresív Trittico

eeves
21. apr 2025

Ahojte,

je tu niekto, kto začína s antidepresívami (poprípade ich už berie) a chcel by si písať / podporovať sa / vyrozprávať sa / proste rozprávať sa o tom s niekým? Momentálne začínam brať Trittico (resp. dnes je to týždeň), a každý deň je iný, a nemám sa s kým o tom rozprávať - snáď to nepôsobí príliš zúfalo 🙂 Ale jo, som sama, a pri takýchto životných strastiach to človek najviac pocíti. Avšak mám pocit, že sama na svete s podobnými problémami isto nie som, a ak tu je niekto, kto to má rovnako, alebo si chce proste písať, denne sa podporovať, písať si také tie každodennosti, vyrozprávať sa, ozvite sa - muž, žena, starší, mladší, je to úplne jedno.
K AD ma dohnali dlhodobé depresie, úzkosti, prvé AD minulý rok Serlift mi ešte zhoršili stav, namiesto aby pomohli - privodili mi insomniu, s ktorou bojujem 5ty mesiac, avšak som už vyčerpaná, a psychiater ma presvedčil na Trittico. Každý deň ale bojujem sama so sebou, a hold, nesiem to ťažko.
Tak ak tu niekto je v podobnej situácii (alebo aj v nepodobnej, je mi to vlastne jedno), a chcel by si písať, či už tu cez diskusiu, cez súkromné správy, alebo cez inú platformu, budem veľmi rada a prispôsobím sa. Ak z toho vznikne kamarátstvo, priateľstvo, bolo by to úžasné 🙂
Ďakujem všetkým a držte sa.

enmery
21. apr 2025

Pokojne sa mi ozvi do správy😉

nati333
22. apr 2025

@eeves kľudne napíš do spravy