Hľadáte účinný voľnopredajný prostriedok na upokojenie?
Ahojte...
ČO Vám pomohlo VOĽNOPREDAJNÉ na také skludnenie , uvoľnenie nervov ? 🤔 Je toho na mňa veľa a som dosť napätá, nepokojná, vystresovaná 🙈 niečo čo fakt uvoľní.. nehľadám nič návykové , niečo na rastlinnej báze trebars alebo ?
@fashionshop88 persen. Čaj z medovky, valeriány. Ak smiem poradiť - obmedziť kávu, čierny čaj, piť dostatok vody. Jesť ovocie, zeleninu. Veľa pohybu na dennom svetle a radosti aj z maličkostí. Zastaviť sa v mysli, vylúčiť z nej aj zo života nepotrebné.
Mne pomohol aj sedatif PC ale až po dvoj týždňovom užívaní. Výborná je aj valeriána vo forme vitamínu alebo čaju.
Spánok - kvalitná "silica" (nie vonný olej) napr. od Hanus z lekárne, Levanduľa a natrieť do 15 min pred plánovaným spánkom chodidlá (pár kvapiek na každé). Spánok bude veľmi tvrdý a dlhý, úplne to uvoľní ... dôležité je že "levanduľa" a nech sa to dá použiť "priamo na kožu".
Bezpečné aj pre deti.
Dá sa kombinovať pre dospelých aj s valeriánou v nejakej forme, ale to už je hardcore verzia...
Depress, alebo čokoľvek s tryptofánom, je výborný.. depress navyše má aj horčík a vit B6.. ideálna kombinácia...
Nechcem byť negatívna, ale za mňa sú všetky tieto odporúčané veci také srajdy XD Bylinky máme na záhrade, všetky medovky, kocúrniky, levandule, kamilky a čaje mi chutia, takže pijem často. Často aj kupované zmesi. Okrem hydratácie nulový efekt.
Triptofán bol tiež veľmi ospevovaný, tak som sa krmila 3 mesiace depressom. Myslím že by som bola šťastnejšia keby som za to nevyhodila peniaze. Ani prd.
A keď počujem esenciálny olej, tak mám sto chutí hodiť tú fľaštičku niekomu hodiť do čela XD
Keď je človek s nervami v kýbli, nebodaj už s nejakou diagnózou ako depresia alebo úzkosť, tak chlípať čaj a ňuchať vône je ako dávať náplasť a odtrhnutú nohu. Vyskúšať samozrejme môžte, ale osobne mi to príde ako také chytanie sa slamky...
Ukradnite si nejaký čas pre seba, ak sa dá. Zdôverte sa a posťažujte sa, ak sa máte komu. Poproste o pomoc, ak je to možné.
Ale káva zhoršuje úzkosť a negativytu, to je ináč fakt.
Ahojte momentálne druhý týždeň bojujem mám panickú tetaniu viete poradiť ako to zvládať ? Lieky ešte nezaberajú
Mne pomáha dýchanie, ukotvovanie sa v realite - chodenie naboso, chytenie sa niečoho/niekoho, pozorovanie vecí okolo a ich pomenovanie, spočítavanie vecí okolo a môj favorit - HUDBA. Ja mám playlist, ktorý sa volá guajacuran. Už som zažila stav, že môj mozog šiel do totálnej paniky, normálne slúchadlá, ľahla som na zem, pustila si to, k tomu dýchanie a po 30 minútach som sa z tej zeme postavila ako znovuzrodená 🤪.

@fashionshop88 Persen forte