Hlasné prehĺtanie počas pitia vodu a jedenia
Ahojky nemá niekto s tým problém?
Už pár mesiacov nahlas prehĺtam keď pijem vodu alebo polievku.
@michaelapeller presne tak :D kolegyna tak logá tu vodu ze by som ju zadusila najradsej
autorka a si si ista, že logas hlasnejsie ako pred tym? alebo ta len niekto na to upozornil a začala si si to všimať? nič si z toho nerob, je to normálne (iritujúce poriadne) ale je to vec, s kt. nič nespravime :D
aj moja kolegyňa tak glgá kávu, že si rovno predstavujem, ako jej tá káva steká dolu gágorom😍 ale ona si to neuvedomuje a ja ju na to upozorňovať nebudem. Podľa mňa to nie je žiadny zdravotný problém, len jednoducho to niekto nevie inak. Veď skús trénovať, či to nepôjde bez zvukov🙂
Ja to mam tiez, ale uz od detstva 🙊 Mama ma zvykla upozornovat na to 🙃
Chapem, dufam ze to nebude nic vazne 🍀
Kks aj u nás v kanc. vedúca🙄 jak nejaký slon. Ide mi to dobre na nervy🙄😤
Precitajte si o mizofonii - je to zvysena vnimavost niektorych zvukov prevazne spojenych s konzumaciou
Vies, ono je to velmi neprijemne ako pre okolie, tak aj pre toho cloveka, ktory tie zvuky vydava, ak si ich sam uvedomuje. To, ze ti to nikto nevytyka neznamena, ze im to nevadi, proste su len taktni, a nevedia, ako ti to povedat. To ako ked niekto zapacha, tiez nemozes kolegyni povedat na rovinu do oci ze smrdi🤔 Mozno by ti pomohlo keby si pila po malickych duskoch, aby ten hlt nebol velky, prip. teda vyhybat sa pitiu v uplnom tichu v spolocnosti, lebo malokoho by napadol zdravotny problem, kazdy si len pomysli, ze aka socka, co sa nevie spravat v spolocnosti, a loga prvu ligu😒

Ja mám s tým problém keď to počujem, idem má z toho šľak trafiť 🤣